Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FINAL8

Από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μας για την γ' φάση όπου θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας (ΕΑΝΚΙ Λιμνοπούλας) τον Πας Ναυπάκτου. 
Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα συγκριτικό test  των δύο ομάδων θεωρώντας ότι παίζουν σε ισάξιους ομίλους και ότι αντιμετώπισαν συγκρίσιμους αντιπάλους. Όποιος βέβαια πιστεύει ότι οι δύο όμιλοι έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους , τότε δικαιούται να χαρακτηρίσει τη σύγκριση αποτυχημένη.

Έτσι φαίνεται ότι η εικόνα του ΑΓΣΙ είναι σαφώς καλύτερη αφού σε 12 αγώνες είναι αήττητος με την καλύτερη επίθεση (835 π) αλλά και την καλύτερη άμυνα (554π) του β’ ομίλου. Ο ΑΓΣΙ έχει ακόμα καλύτερους μέσους όρους (βάζει 69,58 π/αγώνα) , (δέχεται 46,16 π/αγώνα) .
Από την άλλη ο ΠΑΣ Ναυπάκτου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια αφού έχασε από Λόρδο Βύρωνα , Αμφιλοχία και Παναιτωλικό , ενώ στην έδρα του έχασε από Λόρδο Βύρωνα και Αμφιλοχία. Τον Παναιτωλικό τον κέρδισε εντός με 1 πόντο διαφορά. (50-49). Επιθετικά έχει σημειώσει 685 π. και έχει δεχτεί  562 π.  Στους μέσους όρους βάζει 57π/αγώνα και δέχεται 46,83 π/αγώνα.
Τα στοιχεία που έχουμε για τους πόντους των παιχτών του ΠΑΣ είναι πολύ λίγα και έτσι μόνο γενικά μπορούμε να πούμε ότι ο Παναγιωτόπουλος είναι ο βασικός σκόρερ της ομάδας με τους Φρέγκου και Φαφουτάκη να ακολουθούν. Η παραπάνω τριάδα έχει συμμετοχές στις ομάδες εφήβων και ανδρών του Πας Ναυπάκτου και έτσι αυτοί οι παίχτες θεωρούνται έμπειροι σε κρίσιμα παιχνίδια. Από την άλλη η παρέα του ΑΓΣΙ με τους Αναγνωστάκη, Αλεξίου , Κύρκο, Μάντζιο, Παπαδόπουλο, Παπατσίμπα και Ζιώγο θέλει να τελειώσει αήττητη τις υποχρεώσεις της στην ΕΣΚΑΒΔΕ.  
Συμπέρασμα : Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ΑΓΣΙ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι είμαστε πια στην γ΄φάση και σίγουρα κάθε αγώνας θέλει προσοχή. Τίποτε δεν είναι δεδομένο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: