Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Στατιστικά για ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (παιδικό)

Ο Πας Γιάννενα τερμάτισε τελικά στην 5η θέση με 14 βαθμούς. Βέβαια οι βαθμοί θα μπορούσαν να ήταν το λιγότερο 16 , όμως η ομάδα μηδενίστηκε 2 φορές αφού δεν πραγματοποίησε τα ταξίδια στην Κέρκυρα. Οι μηδενισμοί την τοποθέτησαν επίσης στην τελευταία θέση στο άθροισμα των πόντων με 520π. Ο Ηρακλής (προτελευταίος έχει 64π περισσότερους). Για τον ίδιο λόγο βρέθηκε στην δεύτερη θέση για την καλύτερη άμυνα (πίσω απ’ τον ΑΓΣΙ). Στη διαφορά πόντων ήταν τέταρτη πίσω από ΑΓΣΙ, Νικόπολη, και Παραμυθιά. Για τους παίχτες της τα στοιχεία είναι από 8 αγώνες και μάλιστα 4 με τον ΑΓΣΙ (για τους υπόλοιπους αγώνες δεν βρέθηκαν στοιχεία). Έτσι φαίνεται ότι ο ΠΑΣ χρησιμοποίησε 19 παίχτες ( τους περισσότερους , όπως και ο Κερκυραϊκός) με βασικούς τους Μαρούγκα , Γεωργίτση, Στύλο , Αθανασίου , Καρκαντέλο , Γούνη , Ευαγγέλου , Γκόγκο και Κωστούλα.
Οι δύο 95αρηδες Βασίλης Καρκαντέλος και Γιώργος Μαρούγκας είναι τα δυνατά χαρτιά του ΠΑΣ με τον Καρκαντέλο να προηγείται με 86π σε 7 αγώνες (Μ.Ο. βάζει 12,28 π/αγώνα) . Ακολουθεί ο Μαρούγκας με 80π σε 8 αγώνες (βάζει 10π/αγώνα). 3ος ο Γούνης 49π σε 7 αγώνες (7π/αγώνα ) . 4ος ο Γκόγκος 24π ( 4π/αγώνα). Ακολουθούν οι Στύλος, Αθανασίου, Γεωργίτσης , Φώτου, Ποσποτίκης .
Για φέτος η γενιά του 95 του ΠΑΣ δεν αποδείχτηκε αρκετά προετοιμασμένη να προχωρήσει περισσότερο στον β’ όμιλο της ΕΣΚΑΒΔΕ. Για του χρόνου όμως τα πράγματα φαίνονται πιο αισιόδοξα. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

t xronou o pas tha exei poly kalyterh omada apo emas kathos oses fores exoume anametrhthei me t paidia t pas mas exoun syntripsei me diafora t ligotero 20 ponton sthn hlikia ton 95....