Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Αγώνες Ακαδημιών καλαθοσφαίρισης

Το περασμένο Σάββατο 24 Απριλίου στο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό κέντρο Αρταίων και με σκοπό την εμπειρία «αγώνων» διεξήχθησαν τέσσερις «φιλικοί» αγώνες μεταξύ των Ακαδημιών του ΑΓΣΙ και των Ακαδημιών της Άρτας. Στους αγώνες συμμετείχαν αγόρια γεννημένα το 1998 , 1999 , 2000 και 2001 καθώς και κορίτσια γεννημένα το 1997 , 1998 και 1999. Τα παιδιά και από τις δύο Ακαδημίες άφησαν άριστες εντυπώσεις με τις επιδόσεις τους.  
Τα προγράμματα Ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του ΑΓΣΙ φημίζονται για την τεκμηριωμένη πρόταση αθλητικής ανάπτυξης που προσφέρουν σε όλες τις ηλικίες καθώς και στη συγκροτημένη παρέμβαση στην αθλητική ανάπτυξη της πόλης. Τα θετικά αποτελέσματα των επίσημων αγώνων που δίνουν οι ομάδες του ΑΓΣΙ είναι αναμφισβήτητα και σε όλους γνωστά .  
Οι προπονητές του ΑΓΣΙ (Μπέγκας , Χρήστου και Γιάτσος) έμειναν ικανοποιημένοι από την αγωνιστική παρουσία των ομάδων τους , ενώ τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερα ευχαριστημένα από τη συμμετοχή τους. Οι αγώνες του Σαββάτου ήταν επαναληπτικοί αφού ένα μήνα πριν είχαν γίνει παρόμοιες αναμετρήσεις στα Γιάννενα.  
Για την ιστορία ο ΑΓΣΙ πήρε τρία ροζ φύλλα αγώνα και είχε μία ήττα.
Ευχή όλων μας είναι όσο το δυνατόν συχνότερα να δίνονται τέτοιες ευκαιρίες στα παιδιά ώστε να αναπτύσσουν σωστή αθλητική νοοτροπία και να έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν τα αθλητικά τους ταλέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: