Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΣΙ

Όποιος νομίζει ότι οι υποδομές του ΑΓΣΙ στο μπάσκετ περιλαμβάνουν μόνο εκπροσώπους του ανδρικού φύλλου απλά κάνει λάθος. Η μπασκετική οικογένεια του ΑΓΣΙ διαθέτει εκτός των άλλων και μια υπέροχη ομάδα κορασίδων (κορίτσια που γεννήθηκαν τα έτη 94,95,96 και 97) που φέτος κατάφεραν να κατακτήσουν  τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κορασίδων ΕΣΚΑΒΔΕ 2009-2010.
Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Κώστας Σδούκος . 
Το ρόστερ των κορασίδων του ΑΓΣΙ είναι :  
Όρθιες από αριστερά : Χριστιάνα Τσιούρη , Μαρία Πρόκου , Φωτεινή Σιδέρη , Έλενα Σδούκου , Αλεξάνδρα Θωμάι
Κάτω από αριστερά : Ελπίδα Μάντζιου , Χρυσάνθη Ματσάγκα, Δανάη Νάκου , Αγνή Γλαβά , Αλεξάνδρα Τσούμπου , Όλγα Κυριαζικίδη , Χριστίνα Μπούγια.
Η ομάδα διανύει πλέον το δεύτερο χρόνο ζωής με τις super κορασίδες μας να βελτιώνουν την τεχνική τους κατάρτιση συνεχώς . Ήδη τρεις από τις προαναφερόμενες που διακρίθηκαν οι Όλγα Κυργιαζικίδη , Χριστίνα Μπούγια και Φωτεινή Σιδέρη κλήθηκαν να πάρουν μέρος στους αγώνες της μικτής ομάδας κορασίδων ΕΣΚΑΒΔΕ. Δυστυχώς όμως το αναπτυξιακό πρόγραμμα για το 2010 δεν  είχε συνέχεια αφού δεν υλοποιήθηκε τελικά για οικονομικούς λόγους.  
Η οργανωμένη και συστηματική ενασχόληση των κοριτσιών στα τμήματα υποδομών μπάσκετ του ΑΓΣΙ  μέσω της καθοδήγησης του έμπειρου και σωστά καταρτισμένου προπονητή Κώστα Σδούκου , δίνει την δυνατότητα σε αυτές αφενός να μάθουν ουσιαστικά το άθλημα του μπάσκετ και αφετέρου να κοινωνικοποιηθούν μέσω της ένταξής τους σε μια μικρότερη κοινωνία, την αθλητική ομάδα. Εκτός απ΄τις προαναφερόμενες κοπέλες  στις υποδομές υπάρχουν 18 ακόμη αθλήτριες μικρότερης ηλικίας. Είναι σίγουρο ότι στο άμεσο μέλλον θα πανηγυρίσουμε μαζί τους μεγάλες επιτυχίες. Καλή συνέχεια κορίτσια.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ομάδα μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του εφόρου μπάσκετ του ΑΓΣΙ κ. Νίκου Κασιούμη :  ( 6944507828 )  και του Προπονητή Κορασίδων Κ. Κώστα Σδούκου ( 6947006694 ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: