Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΑΓΣΙ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ (ΠΑΙΔΩΝ) 91-55.


Αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει από την αρχή την πρόκριση στον τελικό έδειξε ο ΑΓΣ Ιωαννίνων και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Αμφιλοχία την οποία και υπέταξε με 91-55. Όλοι οι παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή της ομάδας Σοφοκλή Τσουκανέλη, είχαν όρεξη για καλό μπάσκετ και φάνηκε στο παρκέ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Πίεσαν στην άμυνα, έβγαλαν πολλούς αιφνιδιασμούς και από το πρώτο δεκάλεπτο έδειξαν ότι ο αγώνας θα ήταν μονόπλευρος. Κανείς δεν θα πίστευε από πριν ότι δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου δεκάλεπτου το σκορ θα ήταν 24-1. Ο Νίκος Παπαδόπουλος άριστος στην οργάνωση του παιχνιδιού , ενώ ο Αλέξης Αλεξίου πέτυχε απόλυτα στις αμυντικές του υποχρεώσεις ματαιώνοντας τα επιθετικά σχέδια των αντιπάλων. Οι ψηλοί του ΑΓΣΙ αλώνιζαν κάτω από τα καλάθια ενώ ο Αναγνωστάκης πυροβολούσε κατά ριπές. Όλα τα παιδιά συμμετείχαν στην πιο άνετη νίκη του ΑΓΣΙ.  Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Πάνος Παπατσίμπας , Τίμος Ζιώγος , Αντώνης Ζαραβέλας , Δημήτρης Παπαδόπουλος , Αντώνης Τσακανίκας και ο Ντέτσικας. Η Αμφιλοχία παρουσιάστηκε με πολλές αδυναμίες χωρίς να μπορεί να παρακολουθήσει τον καταιγιστικό ΑΓΣΙ. Προσπάθησαν οι Σταμούλης , Μουστρούφας και Βαρελάς . Ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και μας είπε ακόμα «Σήμερα συνδυάσαμε μια μεγάλη και άνετη νίκη με μια υπέροχη εμφάνιση. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου που άξιζαν τη νίκη και την πρόκριση. Όλοι οι παίχτες έπαιξαν καλά. Δεν αποφύγαμε κάποια λάθη που πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα τα διορθώσουμε ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον τελικό».
Άριστη η διαιτησία των Μητσόπουλου και  Στάθη.  
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-12, 48-27  (ημ.), 70-36, 91-55. 

ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Σ. Τσουκανέλης): Παπατσίμπας, Παπαδόπουλος Ν. 4, Ζαραβέλας 4 (1) , Αναγνωστάκης 30 (4), Τσακανίκας 2, Ζιώγος 4, Παπαδόπουλος 5 (1) , Αλεξίου 5, Κύρκος 18, Ντέτσικας  3 , Ιστατιάδης 2 , Μάντζιος 14.


Γ.Ο. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ (Σταμούλης ) : Μολώνης 2, Τσεκούρας 7, Βαρελάς 13, Σταμούλης 8, Κατσούδας, Μουστρούφας 8, Δράκος 2, Θώμος, Καραφασουλής 11, Μασσαχός 4.
Συγχαρητήρια σε όλους του παίχτες μας καθώς και στους παίχτες της Αμφιλοχίας που πρόσφεραν τριαντάφυλλα στην αρχή του παιχνιδιού στους αντιπάλους τους και στους διαιτητές και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους θεατές του αγώνα. 

4 σχόλια:

AΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2006 είπε...

Συγχαρητήρια στον ΑΓΣΙ και στη Νικόπολη , ομάδες που διαφημίζουν το μπάσκετ. Δύο σύλλογοι με σπουδαία δουλειά στα τμήματα υποδομών. Συγχαρητήρια!!
«ΠΡΟΤΑΣΗ»
Εφόσον συμφωνείτε, ο τελικός να διεξαχθεί στο γήπεδο του Ηρακλή Φιλιατών ή της Παραμυθιάς. Τα γήπεδα των δύο συλλόγων είναι νεόδμητα, και είναι δύο κωμοπόλεις της Θεσπρωτίας που ξέρουν να επενδύουν στον αθλητισμό. Συγχαρητήρια και πάλι.

Χρήστος είπε...

Παιδιά συγχαρητήρια για την πρόκρισή σας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στον τελικό.

Ανώνυμος είπε...

eyxaristoume xristo..o telikos kalo 8a itan na ginei stin arta opws kai oi imitelikoi!

Χρήστος είπε...

θα προσπαθήσω να είμαι στον τελικό να σας χειροκροτήσω.