Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΓΣΙ . ΑΓΣΙ - ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (παιδικό) 75-55.




Στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας μεταξύ του ΑΓΣΙ και του ΠΑΣ Ναυπάκτου. Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ με τον ΑΓΣΙ να είναι άχρωμος και απρόσωπος.  Ο ΠΑΣ έδειξε ότι μπορεί να χτυπήσει στα ίσια το παιχνίδι κι αυτό γέμισε άγχος τους παίχτες του Σοφοκλή Τσουκανέλη που έδειχναν να βρίσκουν δύσκολα δρόμο προς το καλάθι. Οι παίχτες του ΠΑΣ με αιχμή του δόρατος τον Παναγιωτόπουλο πέρασαν μπροστά στο σκόρ με τον ΑΓΣΙ να μένει όρθιος χάρη στους πόντους του Γιάννη Αναγνωστάκη. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 11-14. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο όπως και το σκορ που τελείωσε το ημίχρονο 32-32. Στην επιστροφή ο ΑΓΣΙ βρέθηκε να έχει την τριάδα Αναγνωστάκη , Μάντζιο και Κύρκο με 4 φάουλ και έτσι να μένουν στο πάγκο δίνοντας την ευκαιρία στον ΠΑΣ να ξαναπεράσει μπροστά και να διεκδικεί με αξιώσεις τη νίκη. Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε 45-49. Τελικά στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΑΓΣΙ με την καλή του πεντάδα κατάφερε να λυγίσει την άξια προσπάθεια των παιδιών της Ναυπάκτου και με σερί εύστοχα σουτ από Αναγνωστάκη και Μάντζιο πήρε τη νίκη. Εντυπωσιακοί οι Αναγνωστάκης από ΑΓΣΙ 38 πόντους (4 τρίποντα) και ο Παναγιωτόπουλος από ΠΑΣ Ναυπάκτου  31 πόντους (1 τρ.). Από τον ΠΑΣ καλή παρουσία είχε και ο Φρέγκου , ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο η ψυχραιμία και οι ψηλοί του ΑΓΣΙ Μάντζιος και Κύρκος κατάφεραν , χωρίς να κάνουν φάουλ , να κερδίσουν τις εντυπώσεις. O κ. Τσουκανέλης δήλωσε για τον αγώνα ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. " Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την πρόκριση της ομάδας . Ο ΠΑΣ μας "ζόρισε" κυρίως στο    πρώτο μέρος και μάλλον της άξιζε καλύτερη θέση στον α' όμιλο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα , ήταν πολύ συγκεντρωμένη στην άμυνα και τη επίθεση και πήρε το παιχνίδι. Το σκορ του 4ου δεκαλέπτου 30-6 δείχνει ουσιαστικά την ψυχραιμία των παιχτών μας που αν και φορτωμένοι φάουλ  ήταν άψογοι". Υπενθυμίζουμε ότι ο coach γιόρταζε χθες. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ απ'όλους μας. 

Τα δεκάλεπτα: 11-14 , 32-32 ημ. ,  45-49 , 75-55.
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης) : Παπατσίμπας 2, Παπαδόπουλος Ν 4, Ζαραβέλας  Αναγνωστάκης 38 (4), Τσακανίκας , Ζιώγος 3, Παπαδόπουλος Δ, Αλεξίου 5 (1) , Κύρκος 6, Ντέτσικας 3, Ιστατιαδης , Μάντζιος Δ 14.  
ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος) : Σίψας  , Φρέγκου 9 (1) , Κολιός , Παναγιωτόπουλος  31(1) ,Θεοδώρου 2, Κυρίτσης , Καραγιώργος 5, Σατλάνης 6, Βάζος , Φαφουτάκης 2. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 62 - 49
ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ. ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΓΡΑΦΑ : ΚΛΕΙΣΤΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ. ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΣΤΟ 4ο 10ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΑΓΣΙ ΚΑΙ ΝΙΚΟΠΟΛΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ. ΛΑΤΟΜΠ

Ανώνυμος είπε...

pws einai twra ta zeygaria stous hmitelikous?????

Ανώνυμος είπε...

egw mono tin naypakto fovomoun giati 3erw ti omada exei oles oi alles kai eidika to mesologi einai gia ta parami8ia

Ανώνυμος είπε...

Τα ζευγάρια είναι Αγσί - Αμφιλοχία (θα πρότεινα στην Πρέβεζα) και Νικόπολη - Μεσολόγγι. Θ. Μυζίκος