Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΒΔΕ

Την ερχόμενη Κυριακή 18 Απριλίου θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ. Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου , όπου έγιναν οι προημιτελικοί είναι : 
Έτσι  οι γηπεδούχοι  (Λ. Βύρωνας , Αμφιλοχία, ΑΓΣΙ και Νικόπολη) προκρίθηκαν με αποτέλεσμα αυτοί οι τέσσερις να αποτελούν και τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών .  
Οι αγώνες θα γίνουν σε ουδέτερα γήπεδα ,  σε ώρες και με διαιτητές που θα ορίσει η ΕΣΚΑΒΔΕ τις επόμενες μέρες . Στο blog του Χρήστου Ξουργιά διαβάσαμε ότι ο Λόρδος Βύρων θα παίξει με τη Νικόπολη στην Άρτα. Αν επαληθευτεί αυτή η πληροφορία τότε η ομάδα μας είναι πιθανό να αγωνιστεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας. Λίγη υπομονή και θα μάθουμε ..........

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝΑ , υπάρχει ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ ή ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

agsi bc είπε...

ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

o agsi fetos dn exei kai toso kali omada...perisi omada me psixi fetos omws dn einai to megalo fovitro gia tis alles omades...tou xronou ti tha kanei???????

Ανώνυμος είπε...

apla pisteyw oti o agsi fetos tha parei to protathlima poio eykola apo persisi

Ανώνυμος είπε...

Οι 4 ομάδες που μείνανε θα δώσουν μάχη γιατί δεν έχουν μεγάλες διαφορές.
Το θέμα είναι ποιος θα βρεθεί στη μέρα του.

Ανώνυμος είπε...

Πως γίνεται ένας αθλητής να γνωρίζει ότι ο ημιτελικός ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ - ΝΙΚΟΠΟΛΗ θα γίνει Κυριακή 18/4 στην Άρτα από το βράδυ της Κυριακής 11/4 όταν η επιτροπή πρωταθλημάτων συνεδρίασε τη Δευτέρα 12/4; Γιατί η επιτροπή πρωταθλημάτων όρισε τον αγώνα Κυριακή ενώ γνωρίζει ότι ο προπονητής της Νικόπολης είναι και προπονητής της Βόνιτσας που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική πάντα Κυριακή; Υπήρξε και σχετικό αίτημα της Νικόπολης. Θεόδωρος Μυζίκος