Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Οι εξελίξεις στο παιδικό πρωτάθλημα.



Στα Γιάννενα την Κυριακή (6 Νοεμβρίου) ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του Ε’ ομίλου για το πρωτάθλημα παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ. Ήδη μένουν σε εκκρεμότητα δύο αγώνες μεταξύ των ομάδων ΑΓΣΙ (Β) – ΑΓΣΙ και Ακαδημία ΠΑΟ - ΑΓΣΙ (Β). Η αναβολή των αγώνων οφείλεται στην πληρότητα του προγράμματος που παρουσιάζεται κάθε Σαββατοκύριακο στο ΕΑΝΚΙ , γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους υπευθύνους των ομάδων που ψάχνουν , συχνά απεγνωσμένα , να βρουν λύσεις στο αδιέξοδο. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο παίζουν εντός έδρας η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα (ομάδα Α2 Εθνικής κατηγορίας) και τα ΓΙΑΝΕΝΑ BC (ομάδα Γ’ εθνικής κατηγορίας) με αποτέλεσμα , έχοντας απόλυτη προτεραιότητα έναντι κάθε άλλου τοπικού πρωταθλήματος , όλοι οι αγώνες επιπέδου ΕΣΚΑΒΔΕ , που έχουν προγραμματιστεί τις ίδιες ώρες να αναβληθούν.
Το ενδιαφέρον στρέφεται πια στην 4η αγωνιστική για τους παίδες, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του Ε’ ομίλου. Στην 4η αγωνιστική (12 Νοεμβρίου - Σάββατο) θα αναμετρηθούν ο πρωτοπόρος και αήττητος ΑΓΣΙ με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα.  Το παιχνίδι ΑΓΣΙ (Β) - Ακαδημία ΠΑΟ αναβλήθηκε. Ο Κρόνος έχει ήδη κερδίσει στα χαρτιά το παιχνίδι κόντρα στον Σπάρτακο , λόγω αποχώρησης , με σκορ 20-0.
Οι υπόλοιποι όμιλοι (Α, Β, Γ , Δ, Ζ και Η) έχουν ολοκληρώσει την Α’ φάση και από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο συνεχίζουν , οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο , στη 2η φάση .
Έτσι  οι ομάδες ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ , ΠΗΓΑΣΟΣ – ΦΙΜΠΑ και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ σχημάτισαν τον Θ όμιλο . Οι ομάδες Α.Ο. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ , ΑΚ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ , ΑΤΛΑΣ και ΒΟΝΙΤΣΑ αποτελούν τον Ι όμιλο. Από τους ομίλους Θ και Ι θα προκριθούν οι τρεις πρώτοι από κάθε όμιλο , παίζοντας με το σύστημα pool (ο καθένας με όλους σε 2 γύρους). Αυτές θα είναι και οι 6 ομάδες του Νότιου ομίλου που θα συνεχίσουν στην Γ’ φάση.
Οι ομάδες ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ , ΑΕ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ , ΦΑΙΑΚΑΣ και ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ σχημάτισαν τον Κ όμιλο . Από τον όμιλο Κ θα προκριθούν οι τρεις πρώτες ομάδες. Αυτός ο όμιλος μαζί με τις τρεις πρώτες ομάδες του δικού μας Ε’ ομίλου (ΑΓΣΙ , ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΟ) θα απαρτίσουν τις 6 ομάδες του Βόρειου ομίλου για την τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος.
Η τρίτη φάση όπως συνήθως θα ξεκινήσει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: