Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ντέρμπι στο σχολικό πρωτάθλημα. 4ο ΓΕΛ – ΖΩΣΙΜΑΙΑ : 45-53.



Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας μεταξύ του 4ου ΓΕΛ και του Λυκείου Ζωσιμαίας για το σχολικό πρωτάθλημα. Το 4ο λύκειο αποδείχτηκε σκληρό καρύδι , ενώ κέρδισε τη μάχη κάτω απ’ τα καλάθια και πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Η Ζωσιμαία είχε καλύτερη κυκλοφορία στη μπάλα αν και ο Αναγνωστάκης δεν ήταν και στα καλύτερά του. Το δίδυμο Μάντζιου – Κύρκου αποδείχτηκε και πάλι ανίκητο στη άμυνα ,  αλλά η έλλειψη ικανού play ήταν καταλυτική για το 4ο. Η παρουσία των Παπατσίμπα, Γεωργίτση και Καρκαντέλου έγειρε τελικά τη ζυγαριά προς … Ζωσιμαία δύο λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης. Στο τέλος του αγώνα ο αρχηγός της Ζωσιμαίας , Γιάννης Αναγνωστάκης δήλωσε : « Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα κάναμε λάθη που , αν θέλουμε τον τίτλο , στον επόμενο αγώνα με το 3ο ΓΕΛ θα πρέπει να τα αποφύγουμε. Δεν ήμουν όσο θα ήθελα εύστοχος, ενώ το 4ο με την εμπειρία των Μάντζιου και Κύρκου μέσα στη ρακέτα μας εμπόδιζε να ξεφύγουμε στο σκορ. Σημασία πάντως έχει ότι έστω και δύσκολα κερδίσαμε και προκριθήκαμε στον αγώνα με το 3ο που ουσιαστικά θα είναι και τελικός.  Από το 4ο ΓΕΛ ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μάντζιος μας είπε: « Συγχαρητήρια στη Ζωσιμαία και στους φίλους και συμπαίχτες μου στον ΑΓΣΙ για τη νίκη τους. Εμείς παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν παίζαμε πιο ψύχραιμα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε όμως μια ομάδα που δεν έχει την ίδια αγωνιστική εμπειρία με τη Ζωσιμαία ή το 3ο. Παρ’ όλα αυτά το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες».  
Διαιτήτευσαν οι κυρίες Τσιούρη και Βούλγαρη.
Δεκάλεπτα : 9-12 , 19 – 27 ημ , 34 – 36 , 45- 53
4ο Λύκειο ( Χριστάκης Αλέξιος) : Τάσσης , Λέκκας , Βλάχος , Θεοχάρης 4, Λιάρος, Τζιάσιος , Τσακανέλης , Μάντζιος 16 , Κύρκος 12, Κουμπλομάτης  , Τσοκάνης 2 Αθανασίου 11.
ΖΩΣΙΜΑΙΑ (Ανυφαντής Γιώργος) : Καρκαντέλος Σωτ. , Ποσποτίκης , Δημητριάδης  , Βαρδάκης, Γεωργίτσης 13 (2), Παπατσίμπας 4, Φίτσας , Καρκαντέλος Βασ. 10,  Ζαραβέλας , Μπουρδούκης 2, Αναγνωστάκης 24(1). 
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ 
ΖΩΣΙΜΑΙΑ 
ΤΟ 4ο ΓΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: