Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σχολικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης λυκείων Ιωαννίνων. Το πρόγραμμα των αγώνων .Μέσα στο μήνα Νοέμβριο θα διεξαχθούν τα σχολικά πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης για τα Λύκεια του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων .
Οι αγώνες άρχισαν σήμερα (1 Νοεμβρίου) με το παιχνίδι 4ου ΓΕΛ- 5ο ΓΕΛ .
Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ (Λιμνοπούλα) . Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Κύργιος από το γραφείο Φυσικής Αγωγής δεν έχει αποφασιστεί ακόμα από το Υπουργείο αν οι ομάδες που θα προκριθούν στα τελικά θα συνεχίσουν με αγώνες μεταξύ των νικητριών ομάδων των άλλων νομών.
Πέρσι  νικήτρια ομάδα των λυκείων των Ιωαννίνων ήταν το 3ο Λύκειο που , λόγω διακοπής των σχολικών πρωταθλημάτων , δεν συνέχισε τους αγώνες εκτός νομού.
Όπως κάθε χρόνο τα λύκεια που ξεχωρίζουν έχουν στα ρόστερ τους περισσότερους από τους αθλητές του συλλόγου μας. Φέτος τα πράγματα ίσως εξελιχθούν διαφορετικά αφού οι ταλαντούχοι μπασκετμπολίστες από τις Ακαδημίες του ΑΓΣΙ φαίνονται διασκορπισμένοι στα λύκεια της πόλης. Κι αυτή τη φορά πάντως η Ζωσιμαία , το 3ο λύκειο και το 4ο δείχνουν οι επικρατέστερες ομάδες στα αγόρια , ενώ στα κορίτσια το 4ο λύκειο (νικήτρια ομάδα 2010) δηλώνει πάλι φαβορί.
Αναλυτικά το πρόγραμμα φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.
Με γαλάζιο φόντο ο αγώνας αφορά παιχνίδι αγοριών και με ροζ κοριτσιών.
Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας αποτελείται από 4 δεκάλεπτα των 8 λεπτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: