Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Καθάρισαν οι άνδρες. ΑΓΣΙ – ΑΤΛΑΣ : 70-45



Τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης πήρε τελικά η ανδρική μας ομάδα επικρατώντας του ΑΤΛΑ στο κλειστό της Λιμνοπούλας για την 17η αγωνιστική της Α1. Στα πρώτα 15 λεπτά ο ΑΓΣΙ έψαχνε τον καλό του εαυτό με τους παίχτες του ΑΤΛΑ , παρά τις απουσίες τους , να προσπαθούν και να τα καταφέρνουν όχι μόνο να κοντράρουν στα ίσα την ομάδα μας αλλά και να περνούν μπροστά στο σκορ στο 1ο δεκάλεπτο (13-14) ύστερα από σουτ 3π του Παρούση. Η άμυνα του ΑΓΣΙ παρουσίαζε σχεδόν ικανοποιητική εικόνα , αλλά η επίθεση ήταν απογοητευτική. Η ευστοχία του playmaker των αντιπάλων παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα και στη 2η περίοδο με αποτέλεσμα ο ΑΤΛΑΣ να έχει αρχικά το προβάδισμα. Οι Αντωνίου και Αναγνωστάκης , από την ομάδα μας , με τις εύστοχες ενέργειές τους ψαλίδισαν τη διαφορά και 3 λεπτά  πριν το ημίχρονο το σκορ ήταν ισόπαλο (27-27). Η επιθετική γραμμή συνέχισε να βελτιώνει τους ρυθμούς της με αποτέλεσμα ο ΑΓΣΙ να περάσει μπροστά στο σκορ με τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 3ο δεκάλεπτο η ευστοχία  του Τσιρώνη  και του Οικονομίδη ανέβασε τη διαφορά στους +12π και έδιωξε τη νευρικότητα. Η άμυνα τα πήγε περίφημα και έτσι η ψαλίδα άνοιξε φτάνοντας και τους +20π για τον ΑΓΣΙ. Οι έφηβοι και οι παίδες που αγωνίστηκαν έκαναν και πάλι πολύ καλή εμφάνιση δίνοντας γρήγορους ρυθμούς και ενέργεια στο παιχνίδι. Καλή η διαιτησία των κ.κ. Ντίσιου και Λεοντάρη.
Ο κ. Τσουκανέλης δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα λέγοντας : «Ύστερα από την ήττα της περασμένης εβδομάδας επιστρέψαμε στις νίκες και κυρίως δύο βασικοί μας παίχτες (Παπαγγέλης και Φίλιος) επέστρεψαν στις προπονήσεις και στους αγώνες. Για μια ακόμη φορά πάντως οι απουσίες μάς δημιούργησαν προβλήματα που από την ερχόμενη εβδομάδα ελπίζω να λυθούν. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και έτσι οι αντίπαλοί μας είχαν την ευκαιρία να διεκδικούν θετικό αποτέλεσμα. Στο β’ μέρος παίξαμε με αυτοπεποίθηση βρήκαμε τους ρυθμούς μας  και πήραμε δίκαια και καθαρά τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από την άμυνά μας και την τη εμφάνιση των νεαρών παιχτών που δείχνουν ότι αξίζουν το χρόνο που τους δίνεται στην ανδρική ομάδα».

Από τον ΑΓΣΙ διακρίθηκαν οι Αναγνωστάκης , Οικονομίδης και Αντωνίου.
Από τον ΑΤΛΑ τις εντυπώσεις κέρδισε ο Παρούσης με 20π ( 5 στα 8 τριπ.)
Δεκάλεπτα : 13-14 , 30-27 (ημ) , 50-32 , 70 – 45.
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης) :Αναγνωστάκης 25(1), Καραμπίνης 5, Τζάνης ,  Αντωνίου 8, Οικονομίδης 10(2), Κατσαπρακάκης 2, Λαμπρόπουλος , Φίλιος 2, Θειακός 4, Παπαγγέλης 6, Τσιρώνης 8,  Σχίζας .
ΑΤΛΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Ροντογιάννης ):  Παρούσης 20(5), Φίλος 1,  Γάκης 4(1), Μαυρομάτης 2, Πλέουρας , Τέφας 4,  Σκλαβενίτης, Ευθυμίου 3,   Ζιώγας 9 , Τσέτσικας 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: