Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 11-12 / 2



Στα Γιάννενα θα αγωνιστεί η ανδρική μας ομάδα υποδεχόμενη τον ΑΤΛΑ ΑΠΣ για την 17η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 16.00 με διαιτητές τους Ντίσιο και Λεοντάρη.
Ο Άτλας βρίσκεται στην  10η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Έχει 4 νίκες στο ενεργητικό του με ΙΟΝΙΟ , ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ  (εντός έδρας ) και Παραμυθιά (εκτός).  Η ψυχολογία του είναι ανεβασμένη αφού το προηγούμενο Σάββατο κέρδισε τον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ στην Πρέβεζα. Στο παθητικό του οι 12 ήττες , ενώ χαμηλά βρίσκεται στην κατάταξη και όσον αφορά τις επιθετικές και αμυντικές του δυνατότητες. Στην επίθεση βρίσκεται στην 9η θέση (4ος από το τέλος) με 942π. Αμυντικά είναι 10ος αφού έχει δεχτεί 1133π. Ο πρώτος  αγώνας που έγινε στην Πρέβεζα στις 12 Νοεμβρίου ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά (τελικό αποτέλεσμα 60-64).
Ο ΑΓΣΙ παρά την πρόσφατη ήττα στη Ναύπακτο συνεχίζει να ισοβαθμεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τη Βόνιτσα έχοντας την 3η καλύτερη επίθεση και τη 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Είναι επίσης 2ος όσον αφορά τη διαφορά (επίθεσης – άμυνας).
Ο Τσουκανέλης τονίζει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών την ώρα που οι απουσίες και οι προπονήσεις μετ’ εμποδίων  συνεχίζουν να αποτελούν πονοκέφαλο για το προπονητικό team.
Τα ΜΙΝΙ98 μπαίνουν στην  αγωνιστική δράση και παίζουν την Κυριακή στις 10.00 , στο ΕΑΝΚΙ στα πλαίσια του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ98 (περιόδου 2011-2012). Οι μικροί του Χρήστου Μπέγκα , συμμετέχουν στην τετράδα του Ε ομίλου ( ΑΓΣΙ , ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ , ΚΡΟΝΟΣ , Ακαδημία ΠΑΟ) και θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα  τον ΠΑΣ Γιάννενα. Διαιτητές ορίστηκαν οι Ζιώγας , Σεπετάς Ντάγκας , Πλατανίτη και Ζιώγα Αρτ.
Επίσης την Κυριακή στις 12.00 στο ΕΑΝΚΙ τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC αντιμετωπίζουν τον Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝΑ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: