Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Κακοί … αλλά νίκησαν οι παίδες. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΑΓΣΙ : 48-60 .



Μακριά απ’ τον καλό τους εαυτό παρουσιάστηκαν οι παίδες στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους με την ομάδα της Παραμυθιάς με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν τη  χειρότερη φετινή τους  εμφάνιση  αλλά παρ’ όλα αυτά να πάρουν την νίκη.  Ο Αλέξανδρος Θειακός με τους 26π έσωσε την κατάσταση , ενώ θετική η παρουσία και του Κώστα Βαρδάκη (6π + αρκετές assist).  Η παιδική ομάδα του ΑΓΣΙ είχε τον πρώτο λόγο στον αγώνα , ήταν μάλλον καλή στην άμυνα , αλλά οι ασυνεννοησίες και το επιπόλαιο παιχνίδι στην επίθεση δεν της επέτρεψαν να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από την ομάδα του Παπανικολάου που ακολουθούσε σε απόσταση -10π σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Πολύ καλή εμφάνιση για τον Μπάμπα της Παραμυθιάς (28π – 2 τριπ.) Κακή , με σωρεία λαθών και αδικαιολόγητα αυστηρή η διαιτησία του Λεοντάρη που κατόρθωσε να συγκεντρώσει τις διαμαρτυρίες της κερκίδας, των  γηπεδούχων και των φιλοξενουμένων. «Παθόντες» μεταξύ των άλλων ο κ. Βαγγέλης Παππάς , στο 3ο δεκάλεπτο , με αποβολή και οι  δύο προπονητές του ΑΓΣΙ με μία τεχνική ποινή έκαστος.
Δεκάλεπτα : 7-12 , 20  - 30 (ημ) , 36 – 45 , 48-60.
ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (Παπανικολάου): Μπάμπας 28(2), Χάιδος , Μπάλας , Τασιάς , Μόσχος 9(1), Τσίλης , Τζάκας , Τσουγγάρης , Γκίκας , Τριάντης 6 , Χόβολος  Ντέσκας .
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης): Τσακανίκας 4, Μπέλλος 2, Χαρίσης 6, Καραμπίνης 4, Βαρδάκης 6, Καννής 2, Φίτσας 1 ,  Γκαραμέτσης 4, Μπουρδούκης 4 , Θειακός 26, Κασόλας 1,  Παππάς  .

Δεν υπάρχουν σχόλια: