Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η νίκη ήρθε στο … τσακ με «ΤΣΑΚ» για τους παίδες. ΑΓΣΙ – ΦΑΙΑΚΑΣ : 60-57.



Τρία δεύτερα πριν τη λήξη και με το φωτεινό πίνακα να δείχνει 57-57 όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στην παράταση για τους παίδες του ΑΓΣΙ . Τότε ήταν που με σουτ του Αντώνη Τσακανίκα  έληξε το άγχος για πάγκο , παίχτες και κερκίδα στο ΕΑΝΚΙ.
Στο αρχικό μούδιασμα και  τα επιπόλαια τελειώματα στην επίθεση προστέθηκε και η νευρικότητα με αποτέλεσμα  , για μια ακόμη φορά, οι παίδες  να μείνουν  μακριά απ’ τις  πραγματικές δυνατότητές τους  και  να παρουσιάζουν μέτρια εμφάνιση στην άμυνα την ώρα που η επίθεση ήταν επιεικώς κακή.   Οι Κερκυραίοι αντίθετα , με αρχηγό τον Τζωρζή Παυλογιάννη  και τους Πέτα και  Κουλούρη να ακολουθούν , ήξεραν τι ήθελαν και παίζοντας ψύχραιμα  κατόρθωσαν μέχρι το τέλος  να διεκδικούν τη νίκη. Το α’ δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο σε σκορ , ευκαιρίες και απόδοση. Στη 2η περίοδο ο ΑΓΣΙ αύξησε τα αμυντικά λάθη με αποτέλεσμα 2 τριπ . των φιλοξενουμένων να τους επιτρέψουν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Η διαφορά των -3π.  παρέμεινε και στο 3ο δεκάλεπτο έως το 3:20 πριν το τέλος που ο ΑΓΣΙ πέρασε μπροστά (52-51) . Αυτό το τελευταίο τρίλεπτο εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ το οποίο , όπως περιγράψαμε στην αρχή , είχε ευτυχώς αίσιο αποτέλεσμα για την παιδική μας ομάδα. 
Πολύ καλή η διαιτησία των Ζιώγα και Ντάγκα.
Δεκάλεπτα:  13-12 , 27-30 (ημ) , 40-43, 60-57.
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης ): Τσακανίκας 23(1), Μπέλλος 8, Χαρίσης , Κασόλας  , Βαρδάκης 5(1), Φίτσας 2, Γκαραμέτσης 3, Μπουρδούκης 5 , Θειακός 12, Καννής , Παπαδόπουλος  , Παππάς 2. 
ΦΑΙΑΚΑΣ (Χάρη-Τσιώλης): Πανάρετος , Οικονομίδης 5 , Λάτος , Κουλούρης 9, Πολύζος, Πέτα 10(1),  Αδάμης  , Σουλάνης , Πελάης 3(1) , Παυλογιάννης 29 (1), Παπαβλασόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: