Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΡΡΕΝΩΝ.


Χρειάστηκαν λίγες ώρες βροχόπτωσης για να μετατραπεί το ήδη προβληματικό κλειστό γυμναστήριο του 1ου γυμνασίου Ιωαννίνων (πρώην Αρρένων) σε …. Παμβώτιδα. 
Δεν μας έφταναν τα προβλήματα της ανυπαρξίας αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη, της συμπίεσης των ωρών παραχώρησης του ΕΑΝΚΙ στις ομάδες για προπόνηση και της αδιαφορίας των αρμοδίων για την εξασφάλιση δυνατότητας άθλησης των παιδιών της περιοχής , σήμερα προστέθηκε και το πρόβλημα της βροχόπτωσης που οδήγησε στο προσωρινό , «….μέχρι αποκατάστασης»,  κλείσιμο του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου γυμνασίου (πρώην Αρρένων).
Αποτέλεσμα ήταν οι παιδικές ομάδες μπάσκετ της περιοχής να βρουν την πόρτα του γυμναστηρίου κλειστή ενώ το πλαστικό δάπεδο θύμιζε λίμνη. Οι προπονήσεις δεν έγιναν , ενώ προπονητές και αθλητές αποχώρησαν χωρίς να γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί . Στην είσοδο μια λιτή ανακοίνωση έγραφε ότι ο χώρος θα παραμείνει κλειστός μέχρι αποκατάστασης.
Αλήθεια γιατί το κλειστό του Αρρένων αποδείχτηκε «ανοικτό» και μετά από λίγες ώρες βροχής πλημμύρισε; Ποιος επιτέλους απ’ τους αρμόδιους θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και θα φροντίσει ώστε η νεολαία της πόλης να στεγάζεται και να αθλείται σε αξιοπρεπείς χώρους ;
Καλές οι νουθεσίες και τα προστάγματα κάποιων «υπεύθυνων» προς τους αθλητές για προστασία των ήδη κακοσυντηρημένων χώρων. Το σημαντικό που λείπει είναι να καταλάβουν οι ίδιοι το δικαίωμα αυτών των παιδιών να επενδύουν τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο τους σε αθλητικούς χώρους που να τους αξίζουν. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια....