Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Νίκησαν οι κορασίδες. ΑΓΣΙ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 48-46.

Μουδιασμένες και με αρκετό άγχος ξεκίνησαν οι κορασίδες του ΑΓΣΙ το σημερινό παιχνίδι που έγινε στις 10 το πρωί στη Λιμνοπούλα με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με σκαμπανεβάσματα στη απόδοση και στο σκορ, ενώ το δεύτερο ημίχρονο κατέληξε σε πραγματικό θρίλερ αφού τα κορίτσια του Κώστα Σδούκου , ενώ αρχικά προηγήθηκαν ως και με 12 πόντους διαφορά , λίγα λεπτά πριν το τέλος , πιστεύοντας ότι έχουν κερδίσει τον αγώνα , έριξαν την απόδοση χαμηλά και έκαναν πολλά λάθη δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις παίχτριες του ΠΑΣ να ισοφαρίσουν λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.  Τελικά η νίκη ήρθε με το δίποντο της Μαρίας Πιπερίδη πάνω στο σφύριγμα της κόρνας της λήξης. Κορυφαία του αγώνα η Φωτεινή Σιδέρη (22 πόντους) που κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια παίζοντας full time, ενώ ακολούθησαν σε απόδοση η Όλγα Κυριαζικίδη που έπαιξε τραυματισμένη και απροπόνητη , η Έλπίδα Μάντζιου (3 τρίποντα) !!! και η Αλεξάνδρα Τσούμπου.
Από τον ΠΑΣ καλύτερες οι Σ. Κλείτσα και Κ. Βασιλείου.
Αυτός ο αγώνας ήταν το πρώτο δυνατό τεστ για τις κορασίδες μας και παρά τις απουσίες λόγω ασθενειών , τους τραυματισμούς και το άγχος η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει άψογη φυσική κατάσταση και ποιότητα τεχνικής. Βέβαια το βασικό κορμό των κοριτσιών αποτελούν οι 96αρες και αυτό είναι μειονέκτημα στην αυτοπεποίθηση της ομάδας. Όμως τα νικηφόρα παιχνίδια που ακολουθούν θα βελτιώσουν κι αυτή την πλευρά μας. Μπράβο στα κορίτσια του ΑΓΣΙ για τη δεύτερη μεγάλη νίκη τους.    
Διαιτητές : Μαντήλας – Νικολός.
Δεκάλεπτα : 10 – 12 , 16 – 20 ημ , 30-26  , 48 – 46 .
ΑΓΣΙ ( Σδούκος) : Μάντζιου 9 (3) , Κυριαζικίδη 4, Μπούγια 3, Μπρέχα 2, Πιπερίδη 2, Ματσάγκα , Τσούμπου 6, Σιδέρη 22’
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ( Παπαδόπουλος ) : Μπάκα 8, Κλείτσα 14, Αθαναϊλίδου , Αλεξίου,  Γκαλντέμη 8, Παπαδοπούλου 4, Σταύρου, Βασιλείου 12. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: