Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΣ Γιάννενα - ΑΓΣΙ (ΜΙΝΙ98) : 44-66

Μια ακόμα νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι μικροί του ΑΓΣΙ αφού σήμερα στο ΕΑΝΚΙ επιβλήθηκαν με άνεση της ομάδας ΜΙΝΙ98 του ΠΑΣ Γιάννενα με σκορ 44 - 66 Ο αγώνας έγινε στις 6.30 το απόγευμα σήμερα (Σάββατο) αντί για το πρωί της Κυριακής. Οι παίχτες του Παναγιώτη Κουβάτση παραμένουν αήττητοι και πρώτοι στη βαθμολογία του Δ’ ομίλου ΜΙΝΙ98. 


Συγχαρητήρια στους παίχτες μου δήλωσε ο coach του ΑΓΣΙ. Αν και σήμερα δεν ήταν τόσο καλοί απέδειξαν και πάλι ότι είναι μια πειθαρχημένη και δεμένη ομάδα. Έδειξαν ότι η τεχνική τους και το ταλέντο τους μπορεί να αντιστέκεται αποτελεσματικά απέναντι στην πίεση των αντιπάλων , ακόμα και στην «αυστηρή» αντιμετώπιση των διαιτητών. Η εμφάνιση δεν με προβληματίζει. Σίγουρα όλες οι ομάδες έχουν και «μέτριες» εμφανίσεις. Το βέβαιο είναι πως αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο ΜΙΝΙ αρκεί βέβαια αυτοί που χρειάζεται να την κρίνουν να το κάνουν χωρίς προκατάληψη».
Προκαλεί τουλάχιστον απορίες ότι στη νικήτρια ομάδα (ΑΓΣΙ) χρεώθηκαν 29 φάουλ ( 9 μάλιστα στους δύο καλύτερους Τζουβάρα 4 και Βαγγελή 5) , ενώ στην ηττημένη μόνο 13.  
Δεκάλεπτα : 9-16,14-35(ημ), 33-45,44-66.  
Η διαιτησία (Ντίσιος και Ζιώγας) δεν τα κατάφερε.   
ΠΑΣ Γιάννενα (Συλεόπουλος) : Δήμου, Γιάκος, Λυμπεράτος 3, Νικολάου 5, Τσιόκος 2, Βεζύρης , Μασούρας , Στάμος, Νικολόπουλος, Καραγιώργος 4, Αθαναηλίδης 19(1), Μπαλέτας 11.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης): Καρράς 10, Πάνος, Τζουβάρας 14, Πολύζος 4, Σακελλαρίου 2, Βαγγελής 10(2), Τσαμπαλάς 3, Ανθόπουλος , Μπόττης , Λισγάρας 12, Τσιτώνης , Καραμπίνας 11. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οφείλω να γράψω ότι είναι πολύ καλός ο τρόπος διεξαγωγής της συνέχειας του μινι 98. Οι ομάδες δεν αδρανοποιούνται και όλα τα παιδιά θα έχουν ικανό αριθμό συμμετοχών. Ας κινηθεί ο κ. Ναούμης να "δει" κάποιες ομάδες και κάποιους απ' τους μικρούς αθλητές. Τα ζευγάρια θα τα ξέρουμε μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας αγωνιστικής. Θεόδωρος Μυζίκος.