Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Αναμενόμενη νίκη. ΑΓΣΙ - Ακαδημία ΠΑΟ : 80-41.

Με μια εύκολη – αναμενόμενη νίκη ξεκίνησε για την παιδική ομάδα του ΑΓΣΙ το πρώτο παιχνίδι των επαναληπτικών αγώνων του β’ γύρου που έγινε στη Λιμνοπούλα με αντίπαλο την τοπική ακαδημία του Παναθηναϊκού.
Η Ακαδημία παρουσιάστηκε με 9 παίχτες στον αγώνα, αλλά περισσότερο διαβασμένη από την πρώτη φορά. Ο ΑΓΣΙ ήταν φανερά ανώτερος εκτός από το 3ο δεκάλεπτο που ο ΠΑΟ πήγε καλύτερα (13-18). Στο πρώτο και το τελευταίο δεκάλεπτο οι παίχτες του Κουβάτση ήταν συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί με τον Τζάνη (25 π) και τον Τσακανίκα (20 π) να ικανοποιούν με την εμφάνισή τους. Βελτιωμένος εμφανίστηκε και ο Θειακός (19 π). Από την Ακαδημία ΠΑΟ καλή εμφάνιση είχαν οι Τσιούρης και Τάσσος.
Αξιοσημείωτος πάντως παραμένει ο προβληματισμός ότι εδώ και 6 αγώνες , από την αρχή μέχρι και το σημερινό παιχνίδι, οι τραυματισμοί των παιχτών δεν επέτρεψαν καμία φορά η σύνθεση της ομάδας να είναι πλήρης. Ας ελπίσουμε ότι από την ερχόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια θα σταθούμε περισσότερο τυχεροί. 

Δεκάλεπτα : 24-8 , 44-19 (ημ), 57-37 , 80–41.  
Διαιτητές οι κ.κ. Λεοντάρης και Νικολός
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης) : Τζάνης 25, Μπέλλος , Τσακανίκας 20 (2), Καρμπίνης Σωτ. , Βαρδάκης , Φίτσας 6,  Τσοτσόλης 2, Θειακός 19, Καραμπίνης Κ 6, Μπουρδούκης , Καννής 2. 
Ακαδημία ΠΑΟ ( Μάνος) : Μακρής ,Λαδάς , Παπασταύρου 3, Αθανασίου Μ, Πλιακοπάνος 8, Τάσσος  12, Τσιαντής 4, Τσιούρης 14(2), Αθανασίου Βαγ . 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mpravo agsi OMADARA !!!!!!!!! MPRAVO se paides & efivous