Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Νίκησαν οι παίδες τον Κρόνο 25-82.

Με στόχο τη χρησιμοποίηση όλων των παιχτών της παιδικής ομάδας του ΑΓΣΙ και μάλιστα για αρκετά λεπτά έγινε ο σημερινός αγώνας στο ΕΑΝΚΙ. Η ομάδα του ΑΓΣΙ έπαιξε με αντίπαλο την ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ ΓΑΣ την οποία και νίκησε με άνεση. Ο  Παναγιώτης Κουβάτσης που έδειξε να μην τον ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε : « Όσο περισσότερο χρόνο δίνουμε στα νέα και τα μικρότερα παιδιά τόσο η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Οι φιλοδοξίες μας δεν εξαντλούνται στην Α’ Φάση παιδικού της ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο ΑΓΣΙ είναι η μοναδική ομάδα που έχει αθλητικές υποχρεώσεις μέχρι τον Ιούλιο. Αυτό το φορτίο δεν μπορούν να το σηκώσουν μόνο 3-4 παίχτες. Όλοι πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσουν κι αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ».  Η απουσία του Αντώνη Τσακανίκα έγινε και σήμερα αισθητή αφού η ομάδα δεν ήταν καλή κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και πιο πολύ στην επίθεση που χάθηκαν πολλά εύκολα καλάθια.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Σιόρεντας και Νικολός.
Δεκάλεπτα : 7-24 , 16-36 ημ, 20-60 , 25 – 82.
ΚΡΟΝΟΣ ( Κανελλόπουλος ) : Τσουκανέλης 2 , Μυρτάκης , Τσάτσης 2 , Παπαγεωργίου 4 , Μέγας , Ζήκος 5 , Ανδρεανίδης 7 , Γλάβας 2 , Χατζάρας , Σιώζος 3.
(ΑΓΣΙ (ΚΟΥΒΑΤΣΗΣ) : Τζάνης 7 (1) , Μπέλλος 5 , Μπαλτζής , Καραμπίνης Σ 14 , Βαρδάκης 2, Φίτσας 5, Τσοτσόλης 5, Παππάς Β. 2 , Θειακός 10, Καραμπίνης Κ 6, Μπουρδούκης , Μάντζιος 26.

Δεν υπάρχουν σχόλια: