Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Νίκη για τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC . ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC – ΦΑΙΑΚΑΣ : 73-60.

Τα Γιάννενα BC ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο όμως η απόδοση έπεσε και τα άστοχα σουτ έδωσαν την ευκαιρία στους παίχτες του Φαίακα να ισοφαρίσουν και να περάσουν μπροστά. Η τρίτη περίοδος ήταν και η καθοριστική με τους Γιαννιώτες να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να ξεπερνούν το άγχος. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο με τους παίχτες της τοπικής ομάδας να καταφέρνουν να διατηρήσουν τη διαφορά και να κατακτούν την πρώτη τους νίκη.  
Δεκάλεπτα: 23-16 , 36-38 ημ, 52-46 , 73 - 60.  
ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC (Νίκος Πάνου): Τώνης 15 (3), Ρήγας 2, Φυραρίδης 12, Κοντός 17 (5), Κουτουνίδης 2, Τσιρώνης 7 (1), Μιχαήλ, Χαντέλης, Τσουμάνης 4, Αγγέλης 6, Τάσσης 2, Αυγερινός 6 (1).

ΦΑΙΑΚΑΣ (ΓΕΡΓΙΟΥ) :Στεργίου 4, Προσαλέντης , Μανέτας , Χονδρογιάννης 4 , Μωραΐτης 10 (2) , Γιώργος 17 (1), Ούσογλου 4, Πηγής 11 (1) , Πάλης 8 , Θεολόγος 2.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος δυο ομάδες παίζαν στο γήπεδο. Που είναι οι πόντοι του Φαίακα?

agsi bc είπε...

ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΟΜΩΣ ΣΤΑ SITES ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που γράφουν τα κείμενα ή θα γράφουν τους πόντους και των δύο ομάδων ή δεν θα γράφουν τίποτε σχετικό.
Είναι προσβλητικό για το αθλητική ιδέα η πρακτική των αρμοδίων του Κρόνου (σήμερα Γιάννενα BC) να αναγράφουν πόντους μόνο για την ομάδα τους.

agsi bc είπε...

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ Ή ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΣΙ ΑΝΑΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΟΙΚΕΙΑ SITES Ή BLOGS ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Η ΣΧΟΛΙΑ.