Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Πανηγυρική πρόκριση στους τελικούς για τους έφηβους. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 – ΑΓΣΙ : 51-68



Αν και χρειαζόταν απλά τη νίκη η εφηβική μας ομάδα , για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλαμάτας και να προκριθεί στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων 2012 , τελικά έφυγε νικήτρια με +17 από το κλειστό του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων , ετοιμάζοντας τις βαλίτσες  για την Καβάλα. Μία νίκη πέρα για πέρα δίκαιη καθώς οι παίχτες του Τσουκανέλη έδειξαν ότι την ήθελαν πιο πολύ από τους αντιπάλους, ήταν καλύτεροι και σε καμία στιγμή του ματς δεν έδωσαν το δικαίωμα στην Καλαμάτα να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά.
Με το τσαγανό, την πίστη και  "με το έτσι θέλω" , που διακρίνει τη συγκεκριμένη ομάδα , μπήκαν στο παρκέ οι παίχτες του ΑΓΣΙ και από το τζάμπολ έδειξαν ότι δεν είχαν μοναδικό στόχο να κερδίσουν αλλά και να εξασφαλίσουν διαφορά ασφαλείας για να μην κινδυνεύσουν στη διάρκεια του αγώνα. Η άμυνα έκανε θαυμάσια δουλειά την ώρα που στην επίθεση το σκοράρισμα ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα. Οι αντίπαλοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν  , και με τα φαλτσοσφυρίγματα της διαιτησίας , σημείωσαν 18 π. απ’ τους οποίους οι 7 ήταν από τη γραμμή των ελεύθερων βολών . Ακόμα και έτσι όμως ο ΑΓΣΙ ήταν μπροστά τελειώνοντας το ημίχρονο με τον αέρα της νίκης στους +8. Στην 3η περίοδο ήρθε το ξέσπασμα των Θωμάι και Αναγνωστάκη που άνοιξαν την ψαλίδα δίνοντας τέλος στις ελάχιστες ελπίδες των παιχτών της Καλαμάτας για τυχόν ανατροπή. Το 4ο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα αφού η κούραση και από τις δύο πλευρές δεν επέτρεπε εντυπωσιακές αλλαγές. Ο αγώνας τελείωσε με τους έφηβους του ΑΓΣΙ , τους προπονητές όλων των τμημάτων ,  τον Πρόεδρο Ηλία Βαρλαμίτη , τον έφορο μπάσκετ Νίκο Κασιούμη  , τον υπεύθυνο Ακαδημιών Βαγγέλη Παππά αλλά και την κερκίδα του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων να πανηγυρίζουν την πανηγυρική πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.  
Διαιτήτευσαν οι Δημόπουλος και Λογοθέτης.
Τα δεκάλεπτα: 8-13, 26-34 , 34-53 , 51-68.
ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (ΑΒΔΑΛΑΣ – ΠΑΥΛΗΣ): Μπαϊρακτάρης 4, Τσελίκης 2, Υφαντής , Γκάνας , Λώλος 4, Ροβόλης , Πουλουπάτης , Σκονέας , Αντωνόπουλος 9(1) , Μουντάνος , Πολιτόπουλος 27 (2) , Παπουτσής 5.
Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων (Τσουκανέλης – Κουβάτσης) : Καραπάνος , Ν. Παπαδόπουλος 2, Αλεξίου , Μπούνας , Μακρής 2, Τζάνης 2, Θωμάι 19 (3), Μάντζιος 12, Κύρκος 6, Δ. Παπαδόπουλος , Αναγνωστάκης 25(1). 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΓΣΙ.Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

the AGSI way!

Ανώνυμος είπε...

Πειτε και τπτ για τον Κύρκο που επαιξε την απολυτη αμυνα ... ασχετα με που στην επιθεση πετυχε μονο 6 ποντους... ;) :*

Ανώνυμος είπε...

Mprabo ston Matzio pou epai3e wraia sta teleutaia lepta alla kai ston Kyrko pou 3exwrise... ;)

Ανώνυμος είπε...

megali niki,megali emfanisi..............

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ SCOUTING ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ F6 ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ,ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΣΙ.