Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Με πολύ άγχος στην πρεμιέρα οι έφηβοι. ΠΑΟ – ΑΓΣΙ : 81-45



Αδικαιολόγητα αγχωμένη  παρουσιάστηκε στην πρεμιέρα η εφηβική μας ομάδα και σε συνδυασμό με την αστοχία του πρώτου δεκάλεπτου το έργο των εφήβων του  Παναθηναϊκού έγινε ιδιαίτερα εύκολο. Αρκετή ενέργεια ξοδεύτηκε από τη μεριά του ΑΓΣΙ στο πρώτο ημίχρονο , μάλλον άδικα , αφού το επιθετικό πρόσωπο της ομάδας δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος , που η ψυχραιμία επανήλθε σε φυσιολογικά πλαίσια , η κούραση να δυσκολεύει τις θετικές προσπάθειες.  Από τον ΑΓΣΙ ικανοποίησαν ο Μάντζιος και οι 96αρηδες  Άκης Καραμπίνης και Αντώνης Τσακανίκας. Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισε ο γιαννιώτης και πρώην συμπαίχτης των παιδιών Παναγιώτης Θώδης με τους Ζούμπο και Δρακόπουλο να ακολουθούν.
Ο κ. Τσουκανέλης δήλωσε : «Όταν στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάζεις τον κακό σου εαυτό τότε τι μπορείς να περιμένεις στο δεύτερο με αντίπαλο μια απ’ τις καλύτερες εφηβικές ομάδες της χώρας;  Δεν τρέφαμε αυταπάτες . Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι προφανής.  Δεν έμεινα όμως ικανοποιημένος γιατί ξεκινήσαμε το παιχνίδι σε έναν ρυθμό που δεν οδηγούσε πουθενά. Παίζαμε χωρίς ψυχραιμία , με άγχος που δεν επιτρέπεται για παίχτες που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται κάθε χρονιά και ανταγωνίζονται ομάδες παρόμοιου επιπέδου με το σημερινό. Στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε αισθητά την επιθετική μας εικόνα , ενώ και αμυντικά παίξαμε πιο αποτελεσματικά και ανταγωνιστικά. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε , όπως επιβάλλεται , καλύτεροι».   
Δεκάλεπτα: 18-8, 40-20 (ημ) , 59-32, 81-45
Διαιτητές: Δημόπουλος-Δεληγιαννίδης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Παπαδόπουλος-Γκροντσής): Θώδης 16, Σπυρόπουλος 7(1), Δρακόπουλος 10(1), Δαφάλιας 4, Σοροπάνης, Γόντικας 10, Λυμπέρης, Κακαργιάς 2, Δημακόπουλος 9, Ζούμπος 15(2), Γιαννίκος 6, Καραμαλέγκος 2.
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(Τσουκανέλης – Κουβάτσης ): Τσακανίκας 4, Μπούνας, Μακρής 4, Τζάνης, Θωμάι 8, Μάντζιος 14, Κύρκος 3, Λαμπρόπουλος 2, Καραμπίνης, Αναγνωστάκης 10.

Στο επόμενο παιχνίδι ο Εργοτέλης δίκαια επικράτησε του Πιερικού Αρχέλαου με 51-67.
Στο πρώτο ημίχρονο πόντοι , προσπάθειες και απόδοση ήταν μοιρασμένα αλλά στο δεύτερο οι Κρητικοί πήραν τον έλεγχο το παιχνιδιού και τη νίκη.
Δεκάλεπτα: 16-10, 25-26, 38-47, 51-67
Διαιτητές: Σκούτας-Φακίτσας
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ(Χατζηϊωάννου): Κοντσές 8, Μπούσιος, Μπίλας, Σφήκας, Φακοπουλίδης 9, Χερβατίδης 4, Ταμουρίδης 11, Γαζέτης 4, Αναγνώστου 11, Πρισκομάτης 2, Νούρης, Παπαδόπουλος.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Χριστοδούλου): Σκάνδαλος Γ. 3, Σπανός 10, Κοκολάκης 7(1), Πετράκης, Σκάνδαλος Χ. 23(2), Καραπιδάκης 3, Κοκιάδης, Μυλωνάς, Παπαδογιαννάκης 2, Ρεντούμης, Κρουσταλάκης 19.

Η τελετή έναρξης

Με την καθιερωμένη παρέλαση και παράταξη των έξι ομάδων στο παρκέ του κλειστού της Καλαμίτσας ξεκίνησε η τελετή έναρξης. Στην συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικόπουλος, ο β΄ αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Μιχάλης Βιντζηλαίος, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς και ο Δήμαρχος Καβάλας Κώστας Σιμιτζής που κήρυξε και την έναρξη των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: