Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ήττα στις λεπτομέρειες για τους παίδες. ΑΓΣΙ – ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ: 49-56



Στις λεπτομέρειες έχασε τη νίκη η παιδική μας ομάδα στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε στο Άργος για τους προκριματικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων. Παρά την καλή εμφάνιση, οι παίχτες του Σοφοκλή Τσουκανέλη λύγισαν στο τέλος χάνοντας  με 49-56 από τον ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ που βρίσκεται πια μια ανάσα από την πρόκριση. Η ομάδα μας μπήκε νωθρή στα  πρώτα λεπτά του αγώνα και έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά δείχνοντας αξιοθαύμαστο χαρακτήρα και ανεβάζοντας τους ρυθμούς της , πήρε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να γυρίσει το ματς και να προηγηθεί. Στη συνέχεια το ματς είχε μια άγρια ομορφιά όπου υπήρχε συνεχής εναλλαγή στο σκορ. Στην επανάληψη , ένα κακό ξεκίνημα του ΑΓΣΙ , επέτρεψε ξανά στους αντιπάλους να δημιουργήσουν διαφορά και έβαλε την ομάδα μας  σε θέση του κυνηγού. Δυστυχώς και  παρά την μεγάλη προσπάθεια η απόσταση στο σκορ μειώθηκε αισθητά , αλλά τελικά για πολύ λίγο ο ΑΓΣΙ δεν κατάφερε να γυρίσει τα παιχνίδι και να πετύχει τον στόχο του. Αύριο στις 13.00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον γηπεδούχο Αριστέα Άργους  που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 ήττες.
Με την ήττα αυτή ουσιαστικά εκμηδενίστηκαν οι ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος καθώς αύριο , τελευταία μέρα των προκριματικών , χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη αλλά και  συνδυασμός αποτελεσμάτων , κόντρα στα προγνωστικά , ώστε να περάσει ο Α.Γ.Σ.Ι.
Διαιτητές: η κα Τρίγκα και ο κ. Μακρατζής
Δεκάλεπτα : 11-15,28-31 (ημ) ,34-41,49-56
Α.Γ.Σ.Ι.(Τσουκανέλης-Κουβάτσης) :Τσακανίκας 12(1), Μπέλλος 2, Χαρίσης 8,  Καραμπίνης 11(1), Βαρδάκης, Φίτσας, Γκαραμέτσης, Μπουρδούκης 4, Θειακός 12, Καννής, Παπαδόπουλος, Κασόλας.
ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Λαμπρόπουλος): Κούτρας, Παρίσης 2, Βεργανελάκης 5, Δίπλαρος 15(1), Μπαμπούνης 2, Μαρίνος, Παπαγεωργίου 7, Κανελλόπουλος 8, Κατσαβόπουλος, Αγγελακόπουλος, Καρατζάς, Τουλάτος 14



Δεν υπάρχουν σχόλια: