Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Με πλώρη τον τελικό οι παίδες του ΑΓΣΙ.


Η παιδική μας ομάδα ήδη προετοιμάζεται για τον ημιτελικό αγώνα που θα γίνει στο κλειστό της Βόνιτσας το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.  Στους προημιτελικούς ο ΑΓΣΙ επικράτησε της Αμφιλοχίας στο ΕΑΝΚΙ (59-42) την ώρα που η Ναύπακτος κέρδιζε στην έδρα της τον ΠΑΣ Γιάννενα (61-44). Στόχος της ομάδας του Τσουκανέλη είναι φυσικά η νίκη και οπωσδήποτε η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Η Ναύπακτος παρουσιάζει την καλύτερη επίθεση του Νότιου ομίλου αλλά και μια από τις πιο αδύναμες άμυνες. Στις 4/12/2011 είχε κερδίσει στο καλάθι , εκτός έδρας , τον πρωτοπόρο στον Α΄όμιλο ΦΙΜΠΑ-ΠΗΓΑΣΟ , ενώ στη δεύτερη φάση έχασε τα παιχνίδια εκτός έδρας με Αμφιλοχία (61-44) και Άτλα (75-55). Η ομάδα του Σταθάτου τερμάτισε τελικά 2η στο βαθμολογικό πίνακα του Α΄ ομίλου έχοντας συγκεντρώσει 10 β σε 6 αγώνες (4 νίκες – 2 ήττες) . Οι Γκρέκας , Νίκος Αλεξανδρής , Κοτίνης και Καπετανάκης τα δυνατά χαρτιά της Ναυπάκτου με τους τρεις πρώτους να έχουν συμμετοχές ακόμα και στην ανδρική ομάδα.
Όπως προκύπτει απ' τα στατιστικά στοιχεία ο ΑΓΣΙ διαθέτει καλύτερη επίθεση και άμυνα από τον αντίπαλό του και σίγουρα οι παίχτες του Τσουκανέλη έχουν μεγαλύτερη εμπειρία σε κρίσιμους αγώνες. Αν σκεφθεί κανείς ότι δέκα παίχτες είχαν συμμετοχή και στον περυσινό τελικό παίδων αντιλαμβάνεται αμέσως ότι αν το παιχνίδι στη Βόνιτσα αντιμετωπιστεί με την απαιτούμενη σοβαρότητα και ψυχραιμία τότε η συμμετοχή στον τελικό θα είναι αυτονόητη κατάληξη.
Η τεχνική ηγεσία του ΑΓΣΙ δεν ξεχνάει βέβαια πως στις 12-4-2010 μέσα στα Γιάννενα , σε ένα ανάλογο παιχνίδι τότε για την πρόκριση στην 4αδα, ο ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση είχε απειλήσει σοβαρά να αποκλείσει την ομάδα μας , μια ομάδα που τελικά κατέλαβε την 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων.   Επομένως χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση απέναντι σε έναν αντίπαλο που η παράδοση , οι υποδομές του και το αγωνιστικό του στυλ συνήθως τον βοηθάει να διακρίνεται.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16.00 με διαιτητές τους  κ.κ. ΤΣΩΝΟ και ΜΙΓΔΟ . Υπευθ. Γραμματείας ο κ. Τσίγας.
Για τις 14.00 έχει οριστεί ο Α' ημιτελικός ανάμεσα στο ΦΑΙΑΚΑ και τον ΦΙΜΠΑ - ΠΗΓΑΣΟ .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το παιχνιδι του 2010, στο οποιο παραλιγο να "αυτοκτονησουν" οι παιχτες του Τσουκανελη, νομιζω πως διεξαχθηκε στην Αρτα.

Ανώνυμος είπε...

θεωρω οτι θα γινει ενα δυνατο παιχνιδι αναμεσα σε 2 καλες ομαδες!και πιστεψε με η ναυπακτος δεν ειναι μονο τεσσερις παιχτες.