Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Θρίαμβος του Λυκείου Ζωσιμαίας στη Λάρισα.



Μεγάλο διπλό , που δίνει και το εισιτήριο για την Γ’ φάση του Σχολικού πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης περιόδου 2011-2012 , πήρε το Λύκειο της Ζωσιμαίας μέσα στη Λάρισα αντιμετωπίζοντας,  στο χθεσινό  νοκ-άουτ αγώνα, το 4ο ΓΕΛ Λάρισας. Τελικό σκορ 40-52.
Οι Γιαννιώτες , ύστερα από οκτώ αναμετρήσεις για το Σχολικό πρωτάθλημα , διατήρησαν το αήττητο και παίζοντας αποφασιστικά και ψύχραιμα κατάφεραν να προηγηθούν από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.  Η ομάδα του 4ου λυκείου Λάρισας (πρωταθλητές Θεσσαλίας) παρουσίασε δυνατό σύνολο αλλά η ανωτερότητα των παιχτών της Ζωσιμαίας στην επίθεση και η άψογη λειτουργία στην άμυνα εδραίωσαν τη σπουδαία νίκη.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα αγόρια της Ζωσιμαίας για την επιτυχία τους που κάνει υπερήφανους  το σχολείο αλλά και την πόλη μας. Στόχος και ευχή όλων να προκριθούν στο final-4 και να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Τα οκτάλεπτα: 6-12, 18-25, 34-46, 40-52
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ακρίβου): Μίχας 8, Πράππας, Ποταμιάνος 10, Ακριβούλης, Ρούσσος 8, Πάσχος 2, Τζιαστούδης, Μπούσιος, Ολύμπιος, Πασχάλης, Παναγιώτου, Τσούμας 12 (1).
ΛΥΚΕΙΟ ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Ανυφαντής): Καρκαντέλος, Παππάς, Ποσποτίκης, Δημητριάδης, Βαρδάκης, Γεωργίτσης 4, Παπατσίμπας 3, Φίτσας 2, Καρκαντέλλος Β. 14, Ζαραβέλας, Μπουρδούκης, Αναγνωστάκης 29 (1).

Η ομάδα της Ζωσιμαίας αντιμετωπίζει στην  Γ΄ φάση (8αδα) του Σχολικού πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης το 1ο  ΓΕΛ Νεάπολης.  Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 στις 10:30 το πρωί. Όπως μας γνώρισε ο κ. Κύργιος από το αρμόδιο γραφείο Φυσικής Αγωγής Ιωαννίνων θα ακολουθήσει o αντίστοιχος αγώνας κοριστσιών μεταξύ Λυκείων Θεσσαλονίκης και Αγρινίου για τη πρόκριση στο final - 4 σχολικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης κοριτσιών. 

Ο νικητής της Γ’ φάσης θα πάρει μέρος στο final-4 του Σχολικού πρωταθλήματος, που θα γίνει στην Αθήνα.   Το χρονικό διάστημα των αγώνων έχει οριστεί για τις 3-4 ή 4-5 Απριλίου.


Η 8αδα των ΛΥΚΕΙΩΝ στα  ΑΓΟΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ – ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
3ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ-  2ο ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΖΩΣΙΜΑΙΑ ΣΧΟΛΗ – 1o ΓΕΛ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ

3 σχόλια:

agsi bc είπε...

Άρθρο εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αποκλείστηκε από ανώτερο αντίπαλο
* ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΥΚΕΙΩΝ
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012
Του Κ. Γκιάστα
Τέλος, στα... σχολικά όνειρα μιας λαρισινής ομάδας μπήκε το πρωί στο κλειστό του Αλκαζάρ. Εκεί το 4ο ΓΕΛ Λάρισας αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ παρά το γεγονός ότι είχε για ακόμα μια σεζόν αξιόλογο υλικό. Για τη φάση των «16» ηττήθηκε εντός έδρας από το Λύκειο Ζωσιμαίας Ιωαννίνων με σκορ 40-52 και αυτόματα αποκλείστηκε.
Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερα στοιχεία ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Οι Λαρισαίοι προσπάθησαν σε αρκετά σημεία να γυρίσουν το παιχνίδι (με τον Τσούμα και τον Ποταμιάνο να μπαίνουν μπροστά) αλλά δύσκολα στην άμυνα σταματούσαν τον Αναγνωστάκη που σκόραρε με κάθε τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

http://www.youtube.com/watch?v=ijefIqxzfY0

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά η Νεάπολη έχει πολύ καλή ομάδα