Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Σαββατοκύριακο τελικών για τον ΑΓΣΙ.



Με στόχο την έκπληξη θα ταξιδέψουν το Σάββατο στο Αγρίνιο οι άνδρες του ΑΓΣΙ για να αγωνιστούν στον τελικό ανδρών Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ με αντίπαλο τον ΑΟ Αγρινίου.  Η ομάδα του Τσουκανέλη , κάνοντας φέτος εκπληκτική πορεία και ουσιαστικά ξεπερνώντας τις προσδοκίες των υποστηρικτών της , προετοιμάζεται εντατικά απέναντι στο απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης.  Στον αγώνα που έγινε στις 7 Ιανουαρίου Αγρίνιο η ανδρική μας ομάδα λίγο έλειψε να διαψεύσει προγνωστικά και προβλέψεις και να φύγει νικήτρια από το Αγρίνιο.
Ο ΑΟ Αγρινίου φτάνει στον τελικό αήττητος. Τελευταίος αντίπαλός του ήταν για τα play offs η Νικόπολη. O ΑΓΣΙ πέρασε χωρίς αγώνα στον τελικό, αφού η Βόνιτσα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.
Στατιστικά και πλεονέκτημα είναι με το μέρος της ομάδας του Αγρινίου αφού ο ΑΟ προηγείται με 2-0 στις νίκες (στα Γιάννενα 34-70 και στο Αγρίνιο 71-81) και θέλει μία ακόμη για να αναδειχτεί πρωταθλητής .  
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18.00 . Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Τσίγας και Γαληνάς.

Την Κυριακή στις 14.00 θα διεξαχθεί ο τελικός παίδων στο κλειστό της Ηγουμενίτσας. Ο αγώνας προβλέπεται ότι θα εξελιχθεί σε ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες παιδικές ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ. Στους ημιτελικούς που έγιναν στη Βόνιτσα ο ΦΑΙΑΚΑΣ υπέταξε τον ΦΙΜΠΑ-ΠΗΓΑΣΟ και ο ΑΓΣΙ την Αμφιλοχία. Διαιτητές θα είναι οι Ζέρβας και Γεροδήμος.  

Την Κυριακή την ίδια ώρα (14.00) τα ΜΙΝΙ98 θα αντιμετωπίσουν στο ΕΑΝΚΙ τον ΓΑΣ ΚΡΟΝΟ στα πλαίσια της τελευταίας (3ης αγωνιστικής ) του Β’ γύρου. Η ομάδα του Χρήστου Μπέγκα είναι πρώτη και αήττητη στη βαθμολογία , ενώ έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: