Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Στους ημιτελικούς οι παίδες. ΑΓΣΙ – Γ.Ο. Αμφιλοχίας : 59-42



Χωρίς να πιάσουν την αναμενόμενη απόδοση πέρασαν οι παίδες του ΑΓΣΙ στους ημιτελικούς του φετινού πρωταθλήματος παίδων κερδίζοντας στο ΕΑΝΚΙ τον ΓΟ Αμφιλοχίας με σκορ 59-42.
Οι παίχτες του ΑΓΣΙ ικανοποίησαν μόνο στο πρώτο μέρος και κυρίως στο 2ο δεκάλεπτο όπου εκτός από τις αποτελεσματικές επιθέσεις λειτούργησε και η άμυνα σωστά. Στο 3ο δεκάλεπτο είχαμε την απόλυτη ισορροπία σε απόδοση και πόντους με τους παίχτες του κ. Σταμούλη να ζωντανεύουν και να παίζουν στα ίσα τον ΑΓΣΙ.  Στο τελευταίο δεκάλεπτο η άμυνά μας χαλάρωσε ακόμη περισσότερο και η Αμφιλοχία πήρε το επιμέρους σκορ (11-13) αλλά η διαφορά ήταν πια αρκετά μεγάλη για οτιδήποτε άλλο. Καλή εμφάνιση έκαναν  στο πρώτο μέρος  ο Αλέξανδρος Θειακός κερδίζοντας τις μάχες κάτω απ’ το καλάθι , με τον Αντώνη Τσακανίκα και το Γιώργο Γκαραμέτση να ακολουθούν.  Από την Αμφιλοχία ξεχώρισαν ο Τσεκούρας με τον Κωνσταντίνου .  
Διαιτήτευσαν οι Λεοντάρης , Ντάγκας , Λαζανάς.
Δεκάλεπτα : 17-11 , 34 – 15 (ημ) , 48 – 29 , 59 – 42.
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης ): Τσακανίκας 18(3) , Μπέλλος 2 , Κασόλας  3, Βαρδάκης 5, Φίτσας 2, Γκαραμέτσης , Μπουρδούκης 6, Θειακός 21 , Καννής , Μπαλτζής 2, Παππάς .
ΓΟ Αμφιλοχία (Σταμούλης – Χριστοδούλου): Τσουγκρής , Παπαλέξης , Τσεκούρας 17(1) , Τραγουδάρας 3, Παλούκης 6 , Κοτσίνης , Φλώκας 2 , Διγώνης , Καγκαράς , Κωνσταντίνου 10,  Σαρλής 2. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΝΘ - ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΕ 0,8''

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qS2F3u9yX9c

agsi bc είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=At9GAuxjzN8