Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Κακών εμφανίσεων … συνέχεια για τους παίδες . ΑΓΣΙ – Κερκυραικός : 54-61.



Μια ακόμη κακή εμφάνιση , που αυτή τη φορά συνοδεύτηκε και από αναπόφευκτη ήττα , πραγματοποίησαν οι παίδες στο Σαββατιάτικο αγώνα στο ΕΑΝΚΙ κόντρα στον Κερκυραϊκό για την 6η αγωνιστική της Γ’ φάσης του Β’ ομίλου παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι απουσίες βασικών παιχτών , που βρέθηκαν να παρακολουθούν το παιχνίδι κάνοντας χρέη γραμματείας ή από τον πάγκο , την ώρα που οι υπόλοιποι παίχτες του Τσουκανέλη είχαν βαριά πόδια και έδειχναν εκτός κλίματος , είχαν κόστος την απώλεια του αήττητου από το  καλοδουλεμένο και πειθαρχημένο σύνολο του Αντώνη Ασπιώτη. Οι παίχτες του ΑΓΣΙ έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ παρουσιάζοντας απογοητευτική εικόνα τόσο σε επίθεση όσο και στην άμυνα. Χειρότερο το 2ο δεκάλεπτο που η ομάδα μας σημείωσε μόνο 5 πόντους. Στις αρχές του δεύτερου  ημιχρόνου η εικόνα παρουσίασε σχετική βελτίωση η οποία όμως δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα αφού και οι Κερκυραίοι ανέβασαν ρυθμούς και ακολούθησαν στο επιμέρους σκορ (23-21). Ο ΑΓΣΙ προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι στην 4η περίοδο αλλά όπως φάνηκε  δεν είχε ούτε τις δυνάμεις , ούτε την απαραίτητη ψυχραιμία για να το πετύχει.  Η ψαλίδα έκλεισε μέχρι τους -6π αλλά η επιθετική δραστηριότητα του Τσακανίκα το τελευταίο 3λεπτο δεν ήταν αρκετή. Από τους φιλοξενουμένους ο Μοναστηριώτης ασυγκράτητος πέτυχε 34π (1 τρ) με τους Κάντα και Χονδρογιάννη να ακολουθούν.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ζιώγας και Ισακιρίδης.
Δεκάλεπτα : 10-16 , 15-28 ημ , 38-49 , 54-61 
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης ): Τσακανίκας 25, Μπέλλος 4, Χαρίσης 5 , Κασόλας  1, Βαρδάκης , Φίτσας 7, Μπαλτζής 6, Μπουρδούκης 4, Καννής , Παπαδόπουλος  , Παππάς 2.
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ. (Ασπιώτης ) :  Χονδρογιάννης 13, Τοπιντζής , Γραμμένος , Μουρίκης , Αυλωνίτης , Πάτρας , Μοναστηριώτης 34(1), Μπόγδος 2 , Κάντας 12,Βαρέλης . 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχα ο αγσι δεν παει πουθενα!

Ανώνυμος είπε...

kai pios pisteueis oti 8 proxorisei???o pigasos o faiakas h i nafpaktos????