Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

Για το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο απολογισμός ήταν θετικός για όλα τα τμήματα του ΑΓΣΙ αφού η ανδρική ομάδα ικανοποίησε με την εμφάνισή της  παρά την ήττα στη Βόνιτσα. Τον τελευταίο μήνα οι εμφανίσεις της ομάδας παρουσιάζουν συνεχή βελτίωση και φανερώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από προπονητή και παίχτες.
Οι νεανίδες του ΑΓΣΙ πέρασαν νικηφόρα στον τελικό επικρατώντας του Α.Ο. ΣΧΕΡΙΑ  με σκορ 41-48. Έτσι το ερχόμενο Σάββατο στον τελικό που θα γίνει στο ΔΑΚ Άρτας στις 12.00 θα αντιμετωπίσουν την ομάδα ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
Οι έφηβοι πέρασαν στην Γ’ φάση και την Κυριακή στις 14.00 θα αντιμετωπίσουν στην Ηγουμενίτσα την ομάδα του ΦΑΙΑΚΑ.
Τα ΜΙΝΙ98 αήττητα στην Α’ φάση και πρώτα στη βαθμολογία του Δ’ ομίλου θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή την ομάδα του Λόρδου Βύρωνα . Η ώρα του αγώνα δεν ανακοινώθηκε προς το παρόν.
Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές Σοφοκλή Τσουκανέλη (Εφήβων) , Κώστα Σδούκο (Νεανίδων) και Παναγιώτη Κουβάτση (ΜΙΝΙ98) για τις επιτυχίες των ομάδων μας. Επίσης πολλά μπράβο στους παίχτες και τις παίχτριες του μπασκετικού ΑΓΣΙ για τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους. 
Ο αγώνας για το παιδικό πρωτάθλημα ΠΑΣ Γιάννενα - ΑΓΣΙ αναβλήθηκε μάλλον για τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΣΙ θ' αντιμετωπίσει, σε ουδέτερο γήπεδο και σε αγώνα νοκ άουτ, τον ΛΟΡΔΟ ΒΥΡΩΝΑ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, για το πρωτάθλημα ΜΙΝΙ ΄98. Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ θα παίξει μάλλον με τον ΚΡΟΝΟ, γιατί θεωρώ αδύνατο να καλύψει ο ΠΑΣ τη διαφορά των 40 πόντων. Οι νικητές πάνε τετράδα όπου ήδη βρίσκεται η ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και το νικητή της συνάντησης ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ. Θεόδωρος Μυζίκος

agsi bc είπε...

Ευχαριστούμε για τη διόρθωση και τις πληροφορίες τον κ. Μυζίκο