Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΑΓΣΙ – ΑΕ Καναλακίου (Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ) : 76-64

Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε η ανδρική μας ομάδα κερδίζοντας δίκαια την Α.Ε. Καναλακίου με σκορ 76-64 στο σημερινό παιχνίδι στο ΕΑΝΚΙ. Τα πρώτα λεπτά το Καναλάκι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αλλά από τα μέσα του 1ου δεκάλεπτου ο ΑΓΣΙ ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο δεύτερο και μέχρι τα μισά του τρίτου δεκάλεπτου ο ΑΓΣΙ επέβαλε τους ρυθμούς του λειτουργώντας πολύ αποτελεσματικά κυρίως στην επίθεση. Οι παίχτες της φιλοξενούμενης ομάδας προσπάθησαν και ως ένα βαθμό κατάφεραν να πλησιάσουν στο σκορ προς το τέλος του 3ου δεκάλεπτου αλλά τελικά δεν απείλησαν. Ο εκνευρισμός και το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων προς το τέλος πήγε να χαλάσει το καλό κλίμα αλλά ευτυχώς η διαιτησία απέτρεψε τα χειρότερα. Από τον ΑΓΣΙ ξεχώρισε ο Γιάννης Αναγνωστάκης ενώ πολύ καλοί ήταν ο Σπύρος Μπαρτζώκας , ο Παναγιώτης Θώδης και ο Γρηγόρης Κατσαπρακάκης. Από την ΑΕ Καναλακίου πολυτιμότερος ο Τριτσάρης .
Σαφώς ικανοποιημένος ο κ. Τσουκανέλης . «Σήμερα πήραμε άλλη μια πολύτιμη νίκη» μας είπε. «Αν και δεχτήκαμε αρκετά καλάθια , η επίθεσή μας τα πήγε πολύ καλά και τελικά δεν απειληθήκαμε μέχρι το τέλος . Συγχαρητήρια στους παίχτες μου που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο μέσος όρος του βασικού κορμού της ομάδας είναι 17-18 χρόνων. Οι εμφανίσεις τους παρουσιάζουν συνεχή βελτίωση και αυτό μόνο αισιόδοξα αισθήματα μας προκαλεί».   
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μητσόπουλος και Ζιώγας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 20-20 , 47 - 36 ημ, 64 - 57 , 76 - 64.
ΑΓΣΙ (Σοφοκλής Τσουκανέλης): Ντούσκος 4, Κίσσας, Μπέης 9, Κουλουμπής, Λισγάρας , Κατσαπρακάκης 8, Θωμάι 8, Αναγνωστάκης 18 (4), Μάντζιος , Θώδης 11, Μπαρτζώκας 18.
Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Ροντογιάννης Θ.) : Γείτονας  , Πανταζής  , Καούρης  , Στύλος  10 (1),Κασκάνης 9 (3), Τριτσάρης 28 (1) ,Βασιλειάδης 6 (1), Φαναρίσιος 2, Γρετσίστας  , Μπόχτης 2, Δάσκαλος 7, Ζέρβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: