Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Σχολικό πρωτάθλημα . Πραγματικός τελικός. Ζωσιμαία – 3ο ΓΕΛ : 55 – 61.

Μόνο στα χαρτιά δεν ήταν τελικός το σημερινό παιχνίδι μεταξύ των λυκείων Ζωσιμαίας και 3ου ΓΕΛ Ιωαννίνων που έγινε στο ΕΑΝΚΙ. Όποιος έλειπε έχασε έναν αγώνα που τα είχε όλα. Κατάμεστο κλειστό , θερμή ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση , πάθος, αποφασιστικότητα, θέληση για νίκη , ώριμη τακτική και φυσικά σασπένς στο σκορ. Νικητής στα σημεία , κυρίως λόγω της  εμπειρίας από κρίσιμους αγώνες , το 3ο λύκειο με σκορ 55-61. Σχετικά με την ένταση σκεφτείτε ότι ο αγώνας διακόπηκε για 15 λεπτά περίπου λίγα δευτερόλεπτα μετά το τζάμπολ. Οι θεατές τα έδωσαν όλα όπως και οι παίχτες στο παρκέ.  Η Ζωσιμαία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μέχρι τα μισά του δεύτερου οκτάλεπτου όταν οι γνωστοί Killers του 3ου Γέπης και Θωμάι ήταν στα κέφια τους και με 4 τρίποντα πέρασαν την ομάδα τους μπροστά στο σκορ. Και οι δύο ομάδες έκαναν ελάχιστες αλλαγές αφού η κατάσταση έδειχνε ρευστή παρόλο που το 3ο λύκειο φάνηκε να αποκτά διαφορά στο σκορ στο 3ο οκτάλεπτο. Ο Αναγνωστάκης έκανε ότι μπορούσε μέχρι τις αρχές της 4ης περιόδου που αποβλήθηκε με 4 φάουλ , ενώ καλή εμφάνιση έκαναν από τη Ζωσιμαία οι Τατσιώνης , Σταλίκας, Παπατσίμπας και Τσουμάνης. Η εμπειρία κάτω από τα καλάθια του Θώδη αλλά κυρίως οι λύσεις της περιφέρειας με τους Θωμάι και τον Γέπη έδωσαν τη νίκη στο 3ο ΓΕΛ που θα παίξει στον τελικό ο οποίος σίγουρα θα υστερεί σε σχέση με το σημερινό παιχνίδι.  
Πράγματι αξέχαστη εμπειρία ο ημερινός αγώνας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων και περισσότερο στους πρωταγωνιστές , τους αθλητές του ΑΓΣΙ που για μια φορά ακόμα έδειξαν την υψηλή τεχνική τους .  
Οκτάλεπτα : 18-13 , 29 - 33 ημ , 45 - 53, 55 - 61.
Λύκειο Ζωσιμαίας (Λώλης Κων/νος): Τατσιώνης 10 (1), Σταλίκας 4, Μπουκουβάλας 1, Αναγνωστάκης 23 (2) , Παπατσίμπας 4 (1), Γεωργίτσης , Λυκοτραφίτης , Δημητριάδης , Καρκαντέλος 2, Σωτηρίου , Μακρής  Τσουμάνης.10.
3ο ΓΕΛ. (Κουτσομήρου Ιωάννα) :  Καραμπίνης , Παπαδόπουλος Ν, Μαρούγκας, Σπυρίκος 4, Στύλος , Ντέτσικας , Θωμάι 18 (3), Γέπης 16 (3) , Αλεξίου , Πέρτσαλης 6, Θώδης 17.  

Φωτογραφίες του αγώνα 
Το κατάμεστο ΕΑΝΚ Ιωαννίνων
Η ομάδα της Ζωσιμαίας
Η νικήτρια ομάδα του 3ου ΓΕΛ σε τάιμ - άουτ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε μήπως τι ώρα κι πότε είναι ο τελικός μπάσκετ κοριτσιών μεταξύ του 4ου λυκείου και της κατσίκας????

agsi bc είπε...

θα επικοινωνήσουμε με το γραφείο φυσικής αγωγής και θα σας ενημερώσουμε με ανάρτηση , μάλλον αύριο 25/11.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ!!! θα περιμένω την ανάρτηση σας!!!

agsi bc είπε...

ο τελικός κοριτσιών θα γίνει στις 7/12/2010 ημέρα Δευτέρα στις 11.30

agsi bc είπε...

Διόρθωση ημέρα Τρίτη 7/12/2010.

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ για τον κόπο!!!!! :)

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΣ ...

οχι οπως τωρα που φτανουν τ ασχολεια στα δεκα καλυτερα της χχωρας και ουτε ενα γιαννιωτικο σαιτ δε γραφει τιποτα !!! ουτε καν για τις επιτυχιες