Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ικανοποίησε αλλά έχασε. Α.Ο. Βόνιτσας – ΑΓΣΙ (Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ) : 59-50.

Άτυχη αποδείχτηκε τελικά η ανδρική μας ομάδα που παρά την καλή της εμφάνιση στη Βόνιτσα δεν κατάφερε να επιστρέψει με το ροζ φύλλο αγώνα. Οι παίχτες του Σοφοκλή Τσουκανέλη μπήκαν μπροστά στο σκορ στα πρώτα λεπτά αλλά γρήγορα ισοφαρίστηκαν αφού αρκετές προσπάθειες κάτω από το καλάθι ήταν άστοχες. Έτσι αν και οι παίχτες του ΑΓΣΙ έδειξαν αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη οι οικοδεσπότες πέρασαν μπροστά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο και παρά τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Σπύρου Μπαρτζώκα ο ΑΓΣΙ ήταν καλύτερος και προηγήθηκε και πάλι φέρνοντας το ματς στα ίσα. Το ημίχρονο έκλεισε με όλα τα ενδεχόμενα πιθανά. Το πρώτο πεντάλεπτο του β’ ημιχρόνου ήταν καταστροφικό για την ομάδας μας που δεν έβλεπε καλάθι ενώ οι παίχτες της Βόνιτσας ήταν εντυπωσιακά εύστοχοι από την περιφέρεια. Η επίθεση παρουσίαζε προβλήματα στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα η διαφορά των 12  πόντων , αν και μειώθηκε προς το τέλος , να είναι αρκετή για την ήττα. Ικανοποιημένος ήταν ο κ. Τσουκανέλης. «Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια πολύ έμπειρη ομάδα που δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η άμυνά μας τα πήγε πολύ καλά αλλά στην επίθεση δεν παρουσιάσαμε καλή εικόνα. Οι ολιγόλεπτες κακές στιγμές μας κόστισαν το παιχνίδι που είναι φανερό ότι μπορούσαμε να το πάρουμε αν ήμασταν περισσότερο ψύχραιμοι».
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Τσώνος και Ζέρβας.
Δεκάλεπτα: 12-8 , 28 – 25 (ημ), 46 - 36, 59-50.
Α.Ο.ΒΟΝΙΤΣΑΣ(Σταμάτης): Κούτσικος 6, Κρητικός 2, Κιτσαντάς 18 (4), Προδρομίτης, Σταμουλάκης 9 (2), Παπαμιχαήλ 6 , Γεωργούλας 6, Βαγένας 12, Ζαχαράκης , Δρακοντάϊδης.
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης): Ντούσκος 4 , Αναγνωστάκης 6 (2), Μπέης 13 (2),  Κουλουμπής 2, Σιώζος , Κατσαπρακάκης 3 (1), Θωμάι 2, Καρεπίδης 2 , Μπαρτζώκας 2,  Μάντζιος 4 , Θώδης 12.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;