Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τον ΑΓΣΙ .



Πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων. Γιορτινές μέρες που όμως πολλές ελληνικές οικογένειες δεν θα τις περάσουν σε κλίμα χαράς και ξεγνοιασιάς.  Η οικονομική κρίση αναγκάζει όλους να έχουμε αναθεωρήσει ριζικά τις καταναλωτικές μας ανάγκες, αλλά και χιλιάδες συμπολίτες μας να ακροβατούν μεταξύ φτώχειας και ανέχειας. Αυτή η οικονομική αναταραχή αποδεικνύεται πως έχει προκαλέσει και μια βαθιά κοινωνική κρίση.
Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ιωαννίνων δεν μπορεί να μείνει άπραγος σ’ αυτό το τσουνάμι που αναγκάζει μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας να αγωνίζεται καθημερινά για να επιβιώσει.
Εδώ και μέρες διοργανώνει έρανο – πρωτοβουλία αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του (παραγόντων , αθλητών , γονέων και φίλων του Συλλόγου) με στόχο να απαλύνει, στο μέτρο που μπορεί , την απελπισία και την αγωνία για το αύριο των συμπολιτών μας. Με πρωτοβουλία του Δ.Σ του συλλόγου ήδη συγκεντρώνονται τρόφιμα , ρούχα (κυρίως παιδικά) , παιχνίδια και χρήματα τα οποία θα παραδοθούν έγκαιρα σε ιερό ναό της περιοχής μας, ο οποίος με τη σειρά του θα τα διανείμει σε ανθρώπους και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Σε αρκετούς από μας υπάρχουν ρούχα σε καλή κατάσταση που μένουν αφόρετα για διάφορους λόγους , παπούτσια που δεν τα φοράμε πια , αθλητικά είδη που έπαψαν να μας αρέσουν. Από το υστέρημά μας επίσης μπορούμε να εξοικονομήσουμε μικροποσά για βασικά είδη πρώτης ανάγκης ( γάλα , ρύζι ,  όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ κ.λ.π. ) .
Αγαπάμε τον αθλητισμό αλλά ταυτόχρονα μπορούμε να βλέπουμε την απελπισία στα μάτια του διπλανού μας και είμαστε αποφασισμένοι να κινητοποιηθούμε και απλώνοντας χέρι βοήθειας να στηρίξουμε ανθρώπους που χρειάζονται συμπαράσταση και ενίσχυση αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Για προσφορές επικοινωνήστε με τον κ. Nίκο Κασιούμη στο τηλ : 6944507828 μέχρι την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου .
Βοηθήστε την προσπάθεια αλληλεγγύης και αγάπης του ΑΓΣΙ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: