Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ακαδημία … ταλέντων



Αφιέρωμα στις Ακαδημίες μπάσκετ του ΑΓΣΙ πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα η τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ» . Ολόκληρη η σελίδα 17 της εφημερίδας φιλοξενεί την εφηβική ομάδα του Συλλόγου μας και περιλαμβάνει εκτός από το σχετικό άρθρο φωτογραφίες και συνεντεύξεις του κ. Σοφοκλή Τσουκανέλη και των αθλητών Γιάννη Αναγνωστάκη , Μιχάλη Κύρκου και Δημήτρη Μάντζιου.
Με πηχαίο τίτλο «Ακαδημία … ταλέντων. Στον ΑΓΣΙ μπαίνουν οι βάσεις για τους πρωταθλητές του αύριο»  ξεκινάει το άρθρο , που αναφέρεται στην αποφασιστικότητα και την αντίληψη των υπευθύνων του συλλόγου να οικοδομήσουν τις σωστές βάσεις για έναν αθλητή αλλά και στην πρόθεσή τους να διαπλάσσουν και σωστούς χαρακτήρες.   
Ο κ. Τσουκανέλης απάντησε στις ερωτήσεις ως εξής:  
Τι είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει σαν ακαδημία ;   
«Αυτό που μας διακρίνει είναι η σταθερότητα καθώς έχουμε επτά τοπικά πρωταθλήματα και τρεις παρουσίες σε τελικούς εξάδας στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Υπάρχει αρκετό ταλέντο για τα δεδομένα της πόλης μας αν συνυπολογίσουμε πως οι συνθήκες που προπονούμαστε είναι άθλιες. Στην ομάδα μας υπάρχουν παιδιά που ξεχωρίζουν όπως οι Γιάννης Αναγνωστάκης και Δημήτρης Μάντζιος που αγωνίζονται στις Εθνικές ομάδες».
Για ποιο λόγο θα προέτρεπες ένα παιδί να έρθει στις Ακαδημίες σας;
«Υπάρχει ένα αξιόλογο προπονητικό τιμ που αποτελείται από ανθρώπους που αγαπάνε το μπάσκετ όπως ο Χρήστος Μπέγκας , ο Δήμος Θώμος , ο Νίκος Κωστόπουλος και ο συνεργάτης μου Παναγιώτης Κουβάτσης που βοηθάνε το σύλλογο στην εξέλιξή του».
Για την φετινή εφηβική ομάδα ο κ. Τσουκανέλης δήλωσε : «Φέτος θα τολμούσα να πω πως είμαστε καλύτερη ομάδα και πιο δυνατή από άλλες χρονιές».
Ο Γιάννης Αναγνωστάκης δήλωσε «Στον ΑΓΣΙ υπάρχει πάθος και αγάπη για το μπάσκετ». Ο Μιχάλης Κύρκος είπε μεταξύ των άλλων : «Το μπάσκετ με δίδαξε τον υγιή αθλητισμό». Τέλος ο Δημήτρης Μάντζιος ανέφερε « Ο ΑΓΣΙ με βοήθησε να πλάσω , μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα , τις ικανότητές μου στο μπάσκετ. Θεωρώ ότι στις Ακαδημίες μας γίνεται πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται από τις πρωτιές στην ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά και από τις συμμετοχές μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Ο κ. Τσουκανέλης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας που συμβάλλουν οικονομικά και διευκολύνουν το δύσκολο έργο του Συλλόγου».
Ο ΑΓΣΙ ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία την εφημερίδα ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ και το δημοσιογράφο κ. Γιώργο  Παππά που επιμελήθηκε το άρθρο.
Περισσότερα στην εφημερίδα …. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: