Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Περίπατος ο τελικός στα ΜΙΝΙ98. Νικόπολη – ΑΓΣΙ : 51-78.



Αποφασισμένη να επιστρέψει στα Γιάννενα με το κύπελλο του πρωταθλητή παρουσιάστηκε στο ΔΑΚ Παραμυθιάς η ομάδα ΜΙΝΙ98 του ΑΓΣΙ και έτσι επικράτησε με άνεση της Νικόπολης στον τελικό των μικρών της ΕΣΚΑΒΔΕ.  Οι παίχτες του Κουβάτση έδωσαν ρεσιτάλ πάθους , ψυχραιμίας αλλά και ευστοχίας παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ. Σε κάθε δεκάλεπτο η διαφορά μεγάλωνε με καλύτερες περιόδους την πρώτη και την τρίτη όπου , η ομάδα μας , κατάφερε με την απόδοσή της , να αποσπάσει τα χειροκροτήματα ακόμα και της «αντίπαλης» κερκίδας.  Παρόντες στον τελικό ο Πρόεδρος του ΑΓΣΙ κ. Ηλίας Βαρλαμίτης , ο Ταμίας κ. Θωμάς Καννής , ο έφορος του τμήματος μπάσκετ κ. Νίκος Κασιούμης και προπονητές Βαγγέλης Παππάς και Σωτήρης Γιάτσος.  Παρόντες επίσης οι περισσότεροι γονείς των παιδιών που χειροκρότησαν την υπέροχη ομάδα των ΜΙΝΙ98 του ΑΓΣΙ.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά , τον προπονητή της ομάδας και όποιον βοήθησε σ’αυτήν την προσπάθεια.  
Δεκάλεπτα : 9-20 , 21 – 36 ημ , 37-62 , 51-78.
Άριστη η διαιτησία των κκ. Μίγδου και Λεοντάρη.
Σ.Κ.ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας (Ντάβαρης) : Τσάρας , Αυγέρης , Λαϊνάς 4, Γεωργίου 5, Κατσαντώνης 6, Σολδάτος 4, Μπόκιας , Μπουτόπουλος 4, Τσαπάρας 3, Ράπτης 8, Ζαχαράκης 2, Ρίπης 15.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης ): Καρράς 6, Πάνος , Τζουβάρας 14, Πολύζος 4, Σακελλαρίου ,  Βαγγέλης 14, Τσαμπαλάς 11, Ανθόπουλος 5, Παπαγρηγορίου , Λισγάρας 4, Μπαζάκας 6, Καραμπίνας 14.
Θα ακολουθήσει ιδιαίτερη ανάρτηση με φωτογραφίες , VIDEO και δηλώσεις για τον αγώνα. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

pou mporw na dw to video..??