Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Άνετη νίκη για το παιδικό. Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ – ΑΓΣΙ : 39-63


Εύκολο απόγευμα για τους παίχτες του Κουβάτση που αντιμετώπισαν στην Κέρκυρα την παιδική ομάδα του Φαίακα. Ο ΑΓΣΙ νίκησε εύκολα με σκορ 39-63. Απέναντι σε έναν Φαίακα που δεν έπεισε ο ΑΓΣΙ παρουσιάστηκε από την αρχή πειθαρχημένος και έτοιμος για τη νίκη. Δεν απειλήθηκε ούτε στιγμή , ενώ η διαφορά έφτασε έως και τους 32 πόντους. Προς το τέλος και με τον Κουβάτση να δίνει χρόνο σε όλα τα παιδιά οι οικοδεσπότες μείωσαν στους 24.  Ο coach του ΑΓΣΙ δήλωσε : « Κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους και θέλει προσοχή. Είμαι σχετικά ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Οι προπονήσεις του τελευταίου 10ημερου είχαν θετικά αποτελέσματα , που φάνηκαν στον αγώνα , παρά τα λάθη και κάποιες επιπόλαιες και βιαστικές ενέργειες των παικτών μου. Ελπίζω ότι μετά από αυτή τη νίκη ένα στοιχείο που λείπει από την ομάδα , η αυτοπεποίθηση , θα ανέβει , ενόψει μάλιστα ενός από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθεί. Σήμερα κοντά στο καλάθι είμαστε πολύ δυνατοί. Η απόδοση του Θειακού αποδείχτηκε πολύτιμη και καθοριστική. Ο Μάντζιος , όπως περίμενα,  δεν είχε αντίπαλο , ενώ πολύ καλός ήταν και ο Τζάνης. Τα περιθώρια βελτίωσης συνεχίζουν να είναι μεγάλα Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε έντονους ρυθμούς».
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Μίγδου , Νέτη και Ράπτη.
Δεκάλεπτα : 7-19 , 16-31 ημ, 26 – 56 , 39- 63.
ΦΑΙΑΚΑΣ (Παπαδάτος) : Οικονομίδης , Τσιριγγάκης , Τσέτκοβ 6, Κοσκινάς , Πέτα 9 (1), Τσενεμπής 14 (1) , Ζιάρας , Γκιόκας 4, Παυλογιάννης 6, Παπαβλασόπουλος , Διβάνης.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης) : Τζάνης 21 (2), Μπαλτζής , Καννής , Καραμπίνης Άκης , Παππάς, Φίτσας 2, Τσοτσόλης 3 , Θειακός 9, Καραμπίνης Κώστας , Μπουρδούκης , Μάντζιος  28.
Στον Β' όμιλο : ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ : 79-33
                         ΑΕ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ - ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 33-46

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kai eis anwtera paidia.....sugxaritiria..........!!!
kalh sunexeia....filippos 11