Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Πολύτιμη νίκη στην Πρέβεζα. ΑΤΛΑΣ – ΑΓΣΙ (παιδικό) : 41-52

Ένα δεκάλεπτο χρειάστηκε η παιδική ομάδα του ΑΓΣΙ για να πάρει το ροζ φύλλο παίζοντας εκτός , στη δύσκολη έδρα του ΑΤΛΑ Πρέβεζας. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με απόδοση και πόντους μοιρασμένα (20-21) , αλλά στο δεύτερο μέρος ο ΑΓΣΙ βρήκε τον καλό του εαυτό και ήταν αρκετά αποτελεσματικός στην επίθεση. Η διαφορά  5 λεπτά πριν το τέλος έφτασε τους +18 για την ομάδα μας και τότε οι ρυθμοί έπεσαν και ο Κουβάτσης έδωσε χρόνο σε όλους να δοκιμαστούν στο παρκέ. Αποτέλεσμα ήταν οι γηπεδούχοι να μειώσουν στους +9 . Ο κ. Κουβάτσης δήλωσε για τον αγώνα:
'Όλη την εβδομάδα έλεγα στα παιδιά ότι ο σημερινός αγώνας ήταν ο πιο σημαντικός της β φάσης. Πήραμε μια σπουδαία νίκη και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τον χαρακτήρα που έβγαλαν στο παιχνίδι. Πιο πολλά μπράβο όμως στους αδερφούς Καραμπίνηδες που έπαιξαν άρρωστοι, τον Ορέστη Τσοτσόλη που είχε διάστρεμμα αλλά και τον Αντώνη Τσακανίκα που μετά από 3 μήνες ήταν ξανά μαζί μας. Ο Αντώνης θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον έφορο μας Νίκο Κασιούμη, στον Βαγγέλη Παππά που με την πείρα του και τις γνώσεις του αποτελεί πολύ μεγάλο στήριγμα για μένα , αλλά και στους γονείς των παιδιών που μας ακολουθούν παντού και αυτό μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Συνεχίζουμε τη δουλειά.''
Δεκάλεπτα : 12-12 , 20-21, 30-38, 41-52
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μίγδος,Γεροδήμος
ΑΤΛΑΣ  Πρέβεζας (Πολίτης ) : Νικολάου , Μπαλάσκας 2, Μαυρομάττης , Καρατσώλης , Πλέουρας , Ζαλοκώστας 7, Πεμάγι , Κασαμπαλάκος 5, Μπούντας 2, Σαρρής 3(1), Βουκελάτος 19, Διαμαντής 3(1).
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης ) : Τζάνης 10, Μπουρδούκης Κ,  Καραμπίνης Σ 8, Βαρδάκης 3, Φίτσας 2, Τσοτσόλης , Τσακανίκας 4, Θειακός 5, Καραμπίνης Κ, Παππάς Β , Μάντζιος 20. 
Στον Β Όμιλο : 
ΠΑΣ Γιάννενα – Παραμυθιά : 48-43
Καναλάκι – Φαίακας             : 37-54

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sygxaritiria gia thn enimerosi. Perisi ta pragmata itan kalitera. fetos kapoioi prospathoyn na vgoun protatlites ta mouloxta.
An itan sto xeri tous oi agones tha ginotn keklismenon ton thiron.
Euxaristoyme kai makari oi alloi na alaxoun myala.

Ανώνυμος είπε...

SYMFONO. O FAIAKAS ..PERA VREXEI. MAS ENHMERONEI GIA TO NBA. O PAS NOMIZEI OTI PAIZEI MONOS TOY. H PREBEZA KANEI COPY TON AGSI. H PARAMYUIA , KANALAKI, KERKYRAIKOS SIOPI. APO TON A OMILO O LORDOS MONO KAI YSTERA TO XAOS.
ADIKHTE TOYS PAIXTES SAS ETSI.
PROBALETE THN PROSPAUEIA TOUS.
O ATHLITISMOS EINAI XARA DEN EINAI DROPI GIA NA VARIESTE H GIA NA TO KRATATE MISTIKO.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μας αδικείς. Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ αντιγράφει τον ΑΓΣΙ και όχι μόνο για να έχουν οι φίλοι του αθλήματος πλήρη ενημέρωση από τα δικά της blogs και έχει δύο. Στα δικά της blogs μπορείς να μάθεις τα πάντα για τα δικά της αγωνιστικά τμήματα που βρίσκονται τώρα σε αγωνιστική δράση (μινι 98, παιδικό, Α1, Α2 και πολλά άλλα. Επίσης μπορεί να γράψει τη γνώμη του οποιοσδήποτε MEGALOS ή MIKROS και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Θεόδωρος Μυζίκος

Ανώνυμος είπε...

Είναι ευχής έργο να υπάρχουν πολλά ενημερωτικά site. Ως Κερκυραϊκός κάνουμε μια προσπαθεια να δημιουργήσουμε σύντομα το δικό μας. Μέχρι τότε δεσμεύομαι να στέλνω τα αποτελέσματα καιτους πόντους των αγώνων μας στα site των ΑΓΣΙ και Νικόπολης. Αντώνης Ασπιώτης, προπονητής Κερκυραϊκού.

agsi bc είπε...

Ευχαριστούμε τους κ.κ. Μυζίκο και Ασπιώτη για τις παρεμβάσεις τους. Είμαστε στη διάθεσή τους για ό,τι βοηθάει τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.