Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Mini 99 Νέα νίκη για τον ΚΡΟΝΟ


Στην επόμενη φάση αήττητα τα ΜΙΝΙ 99 του ΚΡΟΝΟΥ

          Με μία ακόμα νίκη συνέχισε την πορεία της η ομάδα  ΜΙΝΙ 99 του ΚΡΟΝΟΥ τελειώνοντας τις υποχρεώσεις της για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ και συγκεκριμένο στον 3ο όμιλο. Τα ‘παιδιά’ του Βαγγέλη Αυγερινού  αποδίδοντας καλό μπάσκετ κατά διαστήματα δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του ΙΑΝΘΟΥ Ιωαννίνων και τελικά νίκησαν με σκορ 61 - 40 . Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίσθηκε ο Παύλος Τενεχτσής ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμα. Πλέον η επόμενη φάση έχει μόνο νόκ άουτ παιγνίδια και λόγω της πρώτης θέσης που κατέλαβε ο Κρόνος, κέρδισε το δικαίωμα να αντιμετωπίσει την ομάδα του Φαίακα Κερκύρας στα Ιωάννινα.

Οι παίκτες που αγωνίσθηκαν: Γεωργίου Δ. 23, Μητσόπουλος Ν., Τσουμάνης Α.4, Μητσόπουλος Θ. 2, Λέκκος, Καμινάρης Δ. 4, Γκουρμπάτσης Α. 2, Ποσποτίκης Α. 4, Μουλάς Κ. 8, Λογοθέτης Α. 6, Βάσσης Γ. 8.

·        Να σημειωθεί ότι στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Μίνι 99 προκρίθηκαν και οι δύο  αγωνιστικές ομάδες του ΑΓΣΙ ( ΚΡΟΝΟΣ – ΑΓΣΙ ), οι οποίες είναι και αήττητες σε όλα τα παιγνίδια που έδωσαν με άλλες ομάδες της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: