Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Παιδικο: Στο Ζωσιμάδες η παιδική ομάδα


Μετά το τέλος του αγώνα στην Πρέβεζα και αφού επέστρεψαν στα Γιάννενα σύσσωμη η παιδική μας ομάδα, έδωσε το παρόν στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», προκειμένου να παρακολουθήσει τον ιστορικό αγώνα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την ΠΑΕ Κέρκυρα. Οι νεαροί μπασκετμπολίστες, οπαδοί του AJAX της Ηπείρου, πρωταθλητές την φετινή περίοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα ΕΣΚΑΒΔΕ, παραβρέθηκαν στις κερκίδες των Ζωσιμάδων συνοδευμένοι από τον προπονητή τους Χρήστο Μπέγκα και τον γενικό αρχηγό Νίκο Κασιούμη πανηγυρίζοντας κι αυτοί την μεγάλη νίκη του ΠΑΣ επί της Κέρκυρας και την έξοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αγώνες των κυπέλλων Ευρώπης.

Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε η παρουσία της ομάδας στο γήπεδο και η συγχαρητήρια ανακοίνωση, η οποία συνοδεύτηκε από χειροκροτήματα των φιλάθλων, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ.
Την επόμενη ημέρα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, εξέδωσε και συγχαρητήρια ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ , συγχαίρει την παιδική ομάδα μπάσκετ του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων για την κατάκτηση του περιφερειακού πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ Βορειοδυτικής Ελλάδος, και της εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχίες στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που ακολουθούν».

Μπορείτε να την δείτε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: