Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Πρωταθλητές στο παιδικό


Την περασμένη εβδομάδα γράψαμε στο blog τις περιπτώσεις για να βγει πρωταθλήτρια η ομάδα μας. Έτσι μετά το βολικό για εμάς αποτέλεσμα στο Αγρίνιο (νίκη του Πήγασσου επί της Νικόπολης) χρειαζόταν την νίκη για να βγει μία εβδομάδα πριν από την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Πρωταθλήτρια η ομάδα μας. Από την άλλη η Ναύπακτος που έπαιζε το τελευταίο της «χαρτί» για το πρωτάθλημα αφού με νίκη ξαναέμπαινε στην διεκδίκηση του Πρωταθλήματος.
Η ομάδα του ΑΓΣΙ μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι πήρε προβάδισμα στο σκορ (19-10 δεκάλεπτο) και παρότι η εμφάνιση δεν ήταν καλή, διατήρησε την διαφορά στο ημίχρονο (10 πόντοι). Στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου έκανε το «ξέσπασμα», η διαφορά πήγε πάνω από τους 20 πόντους και κάπου εκεί φάνηκε ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα.
Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και ενώ ήδη είχαν αγωνιστεί όλοι οι παίκτες ο προπονητής τους ανακοίνωσε και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα) όση ώρα αγωνιζόταν δεν το γνώριζαν και οι πανηγυρισμοί άρχισαν…

Δεκάλεπτα: 19-10, 35-25, 57-36, 71-50

ΑΓΣ Ιωαννίνων (Μπέγκας): Τζουβάρας 10, Καραμπίνας Π. 2, Καραμπίνας Δ. 17(1), Κασόλας 2, Βαγγέλης 21, Μπόζιος, Γκαραμέτσης 6, Τσουκανέλης, Παπαγεωργίου 5, Γκέρατς 1, Μπαζάκας 2, Μπέλλος 5.

Ναύπακτος (Σταθόπουλος): Μαλέλης 2, Χουλιάρας Α., Πέτσας 1, Γεωργίου, Χουλιάρας Ι. 14(1), Θεοδωρόπουλος 4, Παπαγεωργακόπουλος, Κουμαράκου, Αλεξανδρής 11, Δούρος 10, Ασημακόπουλος, Αδαμόπουλος 8.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

the a.g.s.i. way

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά , στον προπονητή και σε όλους τους συντελεστές του ΑΓΣΙ που τους βοήθησαν να πάρουν την πρώτη θέση . Καλή συνέχεια στην Πάτρα , και γιατί όχι και παραπέρα…….