Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Σε… πελάγη ευτυχίας o General Manager του ΑΓΣΙ. Στα Γιάννενα οι πανελλήνιοι προκριματικοί αγώνες εφήβων στο μπάσκετ.



Με την παιδική ομάδα να ετοιμάζει τις αποσκευές της για να ταξιδέψει το επόμενο Σάββατο στο Άργος , όπου θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες του πανελλήνιου παιδικού πρωταθλήματος και το σύλλογό μας  να προετοιμάζεται να φιλοξενήσει στα Γιάννενα τους προκριματικούς αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, είναι φυσικό στον ΑΓΣΙ η ικανοποίηση και τα χαμόγελα να είναι έκδηλα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας και G.M. του μπασκετικού τμήματος κ. Νίκος Κασιούμης , πάντα αισιόδοξος για τις πορείες των ομάδων μας , δήλωσε:
« Αυτή η περίοδος είναι μια από τις πιο δημιουργικές και πετυχημένες για τον ΑΓΣΙ. Χθες ζήσαμε μοναδικές στιγμές με την παιδική ομάδα που πανάξια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΒΔΕ και θα εκπροσωπήσει την ένωση και το Γιαννιώτικο μπάσκετ στους προκριματικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Προχθές η ανδρική μας ομάδα , ύστερα από μια εκπληκτική πορεία , έλαβε μέρος στον τελικό της Α1 Ανδρών.
Οι έφηβοι του ΑΓΣΙ , κορυφαία ομάδα στην Ένωση , εξασφάλισαν από την αρχή της χρονιάς τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων. Ο Σύλλογος νιώθοντας την υποχρέωση να επιβραβεύσει με κάθε τρόπο αυτά τα παιδιά έκανε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και εξασφάλισε την έδρα  διοργάνωσης των προκριματικών στα Γιάννενα και στο χρονικό διάστημα από 18 έως 22 Απριλίου.  
Τα ΜΙΝΙ99 είχαν συμμετοχή στο τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ , ενώ η ομάδα των ΜΙΝΙ98 είναι αήττητη και πρωτοπόρα στον όμιλό της  καθώς και το φαβορί για τον φετινό τίτλο.
Οφείλω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και στους προπονητές τους για τις μέχρι τώρα μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις τους. Στα τμήματα που συνεχίζουν στους προκριματικούς αγώνες εύχομαι , όπως συνηθίζουν , να διακριθούν σε Πανελλήνιο επίπεδο.  Ο Απρίλιος για τον ΑΓΣΙ είναι μήνας έντονης δουλειάς , σκληρής προετοιμασίας και σπουδαίων αναμετρήσεων ανάμεσα στις κορυφαίες νεανικές ομάδες της χώρας. Ο σύλλογός μας , όπως σχεδόν κάθε χρονιά , είναι και φέτος παρών . Με την παιδική και την εφηβική μας ομάδα θα φροντίσουμε και πάλι να αποδείξουμε σε πόσο ψηλό επίπεδο βρίσκεται το μπάσκετ στα Γιάννενα.  Η ανάληψη της διοργάνωσης των προκριματικών αγώνων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα των Εφήβων είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για τους μπασκετόφιλους της πόλης να επισκεφθούν το ΕΑΝΚΙ την εβδομάδα μετά το Πάσχα , να και να ενισχύσουν την ομάδα μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: