Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αναχώρησαν για την Καβάλα οι έφηβοι του ΑΓΣΙ.



Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 39ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων (έτους 2012) αρχίζει. Με αρχηγό αποστολής τον έφορο μπάσκετ Νίκο Κασιούμη αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Καβάλα η αποστολή της εφηβικής ομάδας του ΑΓΣΙ στοχεύοντας , όπως κάθε χρονιά , στην ανταγωνιστική παρουσία και τη διάκριση. Την αποστολή συνοδεύει ο υπεύθυνος Ακαδημιών Βαγγέλης Παππάς ενώ κατά την αποχώρηση παρόντες ήταν από την πλευρά του Δ.Σ. ο κ. Θωμάς Καννής και ο προπονητής των Ακαδημιών κ. Νίκος Κωστόπουλος , οι οποίοι ευχήθηκαν στους εφήβους μας για μια ακόμη χρονιά με τη παρουσία τους να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να επιβεβαιώσουν σε πανελλήνιο επίπεδο την ποιότητα των υποδομών του Γιαννιώτικου μπάσκετ.
Οι προπονητές Σοφοκλής Τσουκανέλης , Παναγιώτης Κουβάτσης και ο βοηθός τους Κώστας Ηλιάδης αποτελούν το προπονητικό team ,  ενώ αναμένεται και αρκετοί γονείς να βρεθούν στο κλειστό της Καλαμίτσας ενισχύοντας την προσπάθεια των εφήβων μας.
Για αρκετούς από τους παίχτες η συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα αποτελεί πλέον παράδοση αφού είναι η τέταρτη συνεχόμενη φορά που δηλώνουν παρόντες, είτε σαν παίδες ή σαν έφηβοι. Η ομάδα παρουσιάζεται ενισχυμένη από τους ταλαντούχους φοιτητές Νίκο Μπούνα, Κώστα Λαμπρόπουλο και Πέτρο Μακρή , ενώ παρόντες θα είναι και οι παίδες Αντώνης Τσακανίκας και Άκης Καραμπίνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: