Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Με το δεξί οι παίδες του ΑΓΣΙ στο Άργος. ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ – ΑΓΣΙ : 40-50.



Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων στο Αργος η παιδική μας ομάδα επικρατώντας με 40-50 της Α.Ε. Σπάρτης και έτσι είναι ισόβαθμη στην βαθμολογία με την ομάδα ΑΕΟ Σπορτιγκ Πατρών που νίκησε εύκολα το γηπεδούχο Αριστέα Αργους. Ο Α.Γ.Σ.Ι. έκανε ένα καλό ξεκίνημα αλλά στη συνέχεια κάποια λάθη δεν του επέτρεψαν να ξεφύγει στο σκορ. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα μας παρέμενε συνεχώς μπροστά και είχε σε όλη τη διάρκεια τον έλεγχο του αγώνα. Ένα κακό διάστημα στην τρίτη περίοδο έδωσε την ευκαιρία στη Σπάρτη να πλησιάσει και πρόσκαιρα να ισοφαρίσει (30-30)  αλλά από εκεί και μετά ο ΑΓΣΙ με όπλο την πιεστική άμυνα και βρίσκοντας ικανοποιητικές λύσεις στην επίθεση ξεκόλλησε και μπόρεσε να πάρει μικρή διαφορά ασφαλείας που με σωστή διαχείριση κράτησε μέχρι το τέλος. Στην άμυνα όλοι έπαιξαν καταπληκτικά , ενώ επιθετικά διακρίθηκαν ο Θειακός , ο Τσακανίκας και ο Μπέλλος. Δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης ο Άκης Καραμπίνης. 
Αύριο η ομάδα μας δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της προκριματικής φάσης αντιμετωπίζοντας τονΣΠΟΡΤΙΓΚ ΠΑΤΡΩΝ. Το παιχνίδι αρχίζει στις 16.00.  
Ο κ. Τσουκανέλης δήλωσε « Είμαι ικανοποιημένος από την πρώτη εμφάνιση των παιδιών στην προκριματική φάση και την πολύτιμη νίκη τους. Είχαμε άγχος αλλά αυτό , για τo παιχνίδι της πρεμιέρας , την κούραση της μετακίνησης και το χρόνο που απαιτείται για την προσαρμογή , ήταν σε αναμενόμενα και φυσιολογικά επίπεδα. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και αυτό μας έδωσε και τη νίκη. Ελπίζω αύριο που αντιμετωπίζουμε τον Σπόρτιγκ , που είναι πολύ δυνατή και άψογα προετοιμασμένη ομάδα , να παρουσιαστούμε πιο βελτιωμένοι στην επίθεση και να κερδίσουμε».  
Διαιτητές : ο κ.Κουτσοδήμος και η κ.Τρίγκα.
Δεκάλεπτα: 12-15, 18-24 (Ημ) , 32-36, 40-50.

Α.Ε.  Σπάρτης(Μπεμπέτσος): Πουλοκέφαλος, Τσούκαλης, Βασιλάκος, Γεωργουλόπουλος, Μπεμπέτσος 2, Τσούβαλης Χρ, Χασάπης 8, Κανελλάκης 10,Βάρλας 3,Αντωνίου 9,Τσούβαλης Γ. , Μιχαλάκος 8.
Α.Γ.Σ.Ι.(Τσουκανέλης-Κουβάτσης):Tσακανίκας 9, Μπέλλος 8, Χαρίσης 2, Καραμπίνης, Βαρδάκης 3, Φίτσας 4, Γκαραμέτσης 5,  Μπουρδούκης,  Θειακός 19, Καννής, Παπαδόπουλος, Κασόλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: