Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δύσκολη η πρόκριση στους ημιτελικούς για τα ΜΙΝΙ98. ΠΡΩΤΕΑΣ Γ.Ε. – ΑΓΣΙ : 58-66.



Μακριά απ’ τον καλό τους εαυτό παρουσιάστηκαν τα ΜΙΝΙ98 του ΑΓΣΙ με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν να πάρουν την πρόκριση απέναντι σε μια καλά προετοιμασμένη ομάδα που σε αρκετά διαστήματα του αγώνα διεκδίκησε στα ίσα τη νίκη.  Το πρώτο δεκάλεπτο κύλισε ισόπαλο με τους παίχτες του Χρήστου Μπέγκα να δείχνουν ασυνήθιστα αγχωμένοι .  Οι τυπικά γηπεδούχοι παίχτες της Ηγουμενίτσας πήραν μικρό προβάδισμα στο σκορ που μέχρι τη λήξη σχεδόν εξανεμίστηκε (12-11) . Στη 2η περίοδο τα ΜΙΝΙ του ΑΓΣΙ  με τους Καραμπίνα , Βαγγέλη  και Λισγάρα κατάφεραν να περάσουν μπροστά με ένα επιμ. σκορ 11-18. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Πρωτέα προσπάθησαν με αντεπίθεση να πάρουν το παιχνίδι μετατρέποντας τον αγώνα σε ντέρμπι . Ακολούθησαν εναλλαγές στην πρωτοπορία αλλά τα ΜΙΝΙ του ΑΓΣΙ βελτιώνοντας την απόδοσή τους στο 4ο δεκάλεπτο κατάφεραν να κερδίσουν το πολύτιμο εισιτήριο για τον πρώτο ημιτελικό όπου στις 29 Απριλίου θα αντιμετωπίσουν τον ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟ.
Από τον ΑΓΣΙ σε μεγάλη μέρα ο Χριστόφορος Βαγγέλης με τους Κώστα Τζοβάρα και Παν Καραμπίνα να ακολουθούν.  Από τον Πρωτέα διακρίθηκαν οι Νίκος Μαρτίνης , Χρήστος Βασιλάκος και Σωτήρης Μπακάλης.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κόπτης και Ράπτης.
Δεκάλεπτα : 12-11 , 23 – 29 (ημ) , 43 – 46 , 58-66 .
ΠΡΩΤΕΑΣ ( Βαζούκης – Πάκος) : Μπακάλης 9 , Λάμπρου 2, Κρομμύδας 4, Γαλάνης , Καλογέρης 1, Βασιλάκος 11, Μπιλιούρης 4, Μαρτίνης 21(1), Αλεξίου 2, Μπέζας , Παππάς .
ΑΓΣΙ (Μπέγκας – Κασιούμης )  : Καρράς , Καραμπίνας 10, Μόσχος , Ανθόπουλος , Μπόττης , Βαγγέλης 21(2), Τσαμπαλάς 6, Ανδρούτσος , Συκοβέλης 2, Τζοβάρας 19, Μπαζάκας 2, Λισγάρας 6. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: