Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Στον τελικό η παιδική ομάδα : ΑΓΣΙ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ : 64-51

Το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ εξασφάλισαν οι παίδες του ΑΓΣΙ , αν και στο πρώτο μέρος τα χρειάστηκαν κόντρα σε έναν αντίπαλο που έδειχνε ότι θα ήταν το αουτσάιντερ των ημιτελικών.  Στο πρώτο δεκάλεπτο η τακτική φάνηκε να στραβώνει με τον Τσακανίκα να χρεώνεται νωρίς φάουλ και τη Ναύπακτο να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία  να προηγηθεί. Στη δεύτερη περίοδο ο ΑΓΣΙ ισορρόπησε το παιχνίδι και το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να περνάει μπροστά με +1π. Οι μηχανές του ΑΓΣΙ πήραν μπροστά ουσιαστικά από το 3ο δεκάλεπτο και μετά όπου οι παίχτες του Τσουκανέλη βρήκαν τους ρυθμούς τους και βελτιώθηκαν αισθητά σε άμυνα και επίθεση αποκτώντας διαφορά +8π. Το  4ο δεκάλεπτα κύλισε με τη διαφορά να σταθεροποιείται και στη συνέχεια να αυξάνει με το καθαρό μυαλό να επικρατεί .  Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη πρόκριση . Όλοι είχαν συμμετοχή στην νίκη, ενώ πολύτιμοι αναδείχθηκαν ο Χρήστος Χαρίσης που τα πήγε πολύ καλά αμυντικά , ο Άκης Καραμπίνης,  που παρά τη μακρόχρονη απουσία του βοήθησε στα κρίσιμα λεπτά , ο Βασίλης Μπέλλος και φυσικά ο Αλέξανδρος Θειακός που κέρδισε τις μάχες κάτω απ’ τα καλάθια.  Την αποστολή του ΑΓΣΙ συνόδευσαν ο έφορος της ομάδας Νίκος Κασιούμης , ο υπεύθυνος Ακαδημιών Βαγγέλης Παππάς και ο Κώστας Ηλιάδης βοηθός του προπονητικού team.
Από τη Ναύπακτο διακρίθηκαν οι Αδαμόπουλος , Γκρέκας και Χουλιάρας.
Διαιτήτευσαν οι  Τσώνος και Μίγδος.
Δεκάλεπτα : 14-15, 30-29 (ημ) , 47 – 39 , 64 – 51 .
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης ): Τσακανίκας  7, Μπέλλος  9 , Χαρίσης  6, Καραμπίνης  14,  Βαρδάκης 3, Φίτσας  6 , Γκαραμέτσης , Μπουρδούκης , Θειακός  19, Καννής , Κασόλας Μπαλτζής και  Ι. Παπαδόπουλος.
ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: (Σταθάτος):   Κοτίνης , Αλεξανδρής Β,  Δούρος Β  2 ,  Δούρος Θ 4 Χουλιάρας Γ  9, θεοδωρόπουλος,  Παπαγεωργακόπουλος 2, Γκρέκας 13 , Αλεξανδρής Ν. 7, Αδαμόπουλος 21,   Καπετανάκης 11 , Στούμπος.
Στον αγώνα που προηγήθηκε ο ΦΑΙΑΚΑΣ προκρίθηκε κάνοντας περίπατο τον ημιτελικό κόντρα στον ΠΗΓΑΣΟ – ΦΙΜΠΑ με σκορ 80-51. Ημίχρονο : 42-32
Έτσι για μια ακόμη χρονιά το πρωτάθλημα παίδων είναι υπόθεση του Βορρά με τον ΑΓΣΙ μόνιμο διεκδικητή της διοργάνωσης.
Ο τελικός έχει ορισθεί για τις 31 Μαρτίου ή την 1η Απριλίου σε ουδέτερο γήπεδο. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιες μηχανες πηραν εμπρος να λες που παιξατε ζωνη και κρυψατε τισ αδυναμιεσ αλλιως σε μαντ το μαν θα ειχε χαθει το παιχνιδι

Ανώνυμος είπε...

καλα που επαιξε η ναυπακτος μαν το μαν................40 λεπτα ζωνη..........

Ανώνυμος είπε...

και αν επαιξαν ζωνη τα παιδια δεν καταλαβα? ποιο ειναι το προβλημα? δεν ειναι μπασκετ η ζωνη? αντε κομπλεξικοι που υπαρχουν... συγχαρητηρια στην παιδικη ομαδα του αγσι. ευχομαι να μην εχετε την ιδια καταληξη με περισυ! βγαλτε ο,τι ξερετε στο γηπεδο και οχι εξω απο αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν αυτή η Ναύπακτος που είχα δει σε άλλα παιχνίδια. Αλεξαντρής και Κοτίνης μετά από τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που έκαναν να ανακάμψουν στα κρίσιμα και τελευταία παιχνίδια και αν θυμάμαι καλά ο Κοτίνης πρωταγωνίστησε εναντίων του Άτλα. Και γενικά αν το παιχνίδι ξαναπαιζόταν θα είχαμε διεκδικητή του κυπέλλου και από τον Νότιο όμιλο. Συγχαρητήρια στους παίχτες του ΑΓΣΙ για τη συνεχή παρουσία τους σε τελικούς. Θειακός,Γκρέκας,Σαρρής,Τσακανίκας,Κοτίνης η καλύτερη πεντάδα

Ανώνυμος είπε...

είμαι Μεσολογγίτης οπαδός. Παρακολούθησα όλους τους αγώνες της τοπικής μου ομάδας στο παιδικό. Μόλις μας είδα αντιμέτωπους με τη Ναύπακτο ταράχτηκα. Το μπάσκετ που έπαιζε η Ναύπακτος ήταν επιβλητικό και συγχαρητήρια στον κ.ΣΤΑΘΑΤΟ για την προσπάθεια που καταβάλει. Σε έναν αγώνα στο Μεσολόγγι παραλίγο να κάνουμε την μεγάλη ζημιά. Εκεί αν θυμάμαι καλά το νούμερο 4 (κοττινης νομίζω) από πλευράς Ναυπάκτου γύρισε το ματς και έδωσε παλικαρίσια νίκη στον Π.Α.Σ. Από εκείνο τον συναρπαστικό αγώνα παρακολουθούσα συνεχώς τις Ναυπάκτιες προσπάθειες. Δεν κατάφερα να βρεθώ στην Βόνιτσα δυστυχώς. Απορώ πως η Ναύπακτος ηττήθηκε, συγχαρητήρια πάντως για την τρίτη θέση. Αν μπορέσουν οι προπονητές να διοργανώσουν ένα φιλικό ανάμεσα σε Ναύπακτο και Α.Γ.Σ.Ι. Συμφωνώ με τον παραπάνω σχολιασμό για την καλύτερη πεντάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΙΑΚΟΣ - γκρεκας 1
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ - κοτινης 1
οποτε
ΑΓΣΙ - ναυπακτος 1

ΑΓΣΙ ΓΕΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ!!!!. ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑ..ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!ΓΙΑΝΝΕΝΑΑΑΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙ

Ανώνυμος είπε...

η ατυχία προσωποποιημένη στα πρόσωπα των παικτών της Ναυπάκτου