Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ξανά «κατοστάρα» τα ΜΙΝΙ98. ΓΑΣ ΚΡΟΝΟΣ – ΑΓΣΙ : 40-111.



Με… κατοστάρα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα κέρδισαν τα ΜΙΝΙ98 του ΑΓΣΙ , αυτή τη φορά την ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ.  Το προηγούμενο Σάββατο οι μικροί του Χρήστου Μπέγκα διέλυσαν την Ακαδημία ΠΑΟ με το αστρονομικό σκορ 15-133 !!!  Σήμερα , σε φιλικό κλίμα , επιβλήθηκαν του ΓΑΣ ΚΡΟΝΟΥ συνεχίζοντας μια ξέφρενη πορεία στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Ε’ ομίλου.  
Οι «άγριες» διαθέσεις των παιχτών του ΑΓΣΙ φάνηκαν από το πρώτο δεκάλεπτο όπου οι Τζουβάρας , Ανθόπουλος και Μόσχος κυριάρχησαν απόλυτα στο παρκέ . Σχεδόν στο ίδιο τέμπο συνέχισαν στη 2η περίοδο οι Βαγγέλης , Λισγάρας και Μπαζάκας για να λήξει το πρώτο ημίχρονο με τη διαφορά στους +49π.  Το δεύτερο ημίχρονο ήταν απολαυστικό με τα ΜΙΝΙ του ΑΓΣΙ να παίρνουν άριστα σε επιθετική νοοτροπία αλλά και αμυντική τακτική. MVP του αγώνα ο Κώστας Τζουβάρας που σταμάτησε στους 40π ενώ είχε και πολλές assist. Από τον ΚΡΟΝΟ διακρίθηκαν οι Γεωργίου και Θ . Κονιτσιώτης .
Στον πάγκο του ΑΓΣΙ με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή βρέθηκε ο Άγγελος Κοτίκας ,  παίχτης της ανδρικής ομάδας.  Ο κ. Χρήστος Μπέγκας μίλησε κυρίως για τη διάθεση που δείχνουν αυτά τα παιδιά να παίξουν καλό μπάσκετ βελτιώνοντας αρχικά τις ατομικές επιδόσεις τους και σε δεύτερη φάση την ομαδική απόδοση. «Πρόκειται για ταλαντούχα παιδιά που όμως είναι και διατεθειμένα να δουλέψουν σκληρά και αυτό είναι το σημαντικό» , μας είπε. «Τα αποτελέσματα είναι φυσική κατάληξη της συνέπειας που δείχνουν οι παίχτες μου στην προπόνηση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί είναι παιδιά πειθαρχημένα που αντιμετωπίζουν , παρά την ηλικία τους , με αρκετή σοβαρότητα την αγωνιστική κατάσταση και παρουσία τους. Συγχαρητήρια για τη νίκη τους».
Καλή η διαιτησία των Νικολού , Μπακάκου , Κολυδά.
Δεκάλεπτα : 12-29 , 26 – 50 ημ , 34 – 83 , 40 – 111.
ΓΑΣ ΚΡΟΝΟΣ ( Βαγγέλης Αυγερινός): Χρήστου 12 (1) , Κούβελας 2, Μούλας , Κονιτσιώτης 4, Μόσχος 2 , Σαράτσης 2, Αθανασίου , Δημητρίου 2 , Λογοθέτης 1, Τενεχτσής 3, Κονιτσιώτης 12.   
ΑΓΣΙ (Χρήστος Μπέγκας – Άγγελος Κοτίκας) : Καρράς 4, Καννής Χρ. 2 ,Μόσχος  6, Ανθόπουλος 10, Μπότης , Βαγγέλης 17(1), Τσαμπαλάς 8, Ανδρούτσος , Λισγάρας 12, Τζουβάρας 40, Μπαζάκας 12, Σακελλαρίου .


Δεν υπάρχουν σχόλια: