Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Σημαντικές αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο



Τελευταία στροφή στη φετινή διαδρομή  για τους άνδρες του ΑΓΣΙ που αντιμετωπίζουν στο ΕΑΝΚΙ τον ΑΟ Βόνιτσας. Η ομάδα του κ. Παπίρη ξεκίνησε με στόχους ανόδου αλλά οι ήττες, αρχικά στις 15 Οκτωβρίου  (2η αγωνιστική) και μετά στο β’ γύρο στις 14 Γενάρη στην έδρα της , από τον  ΑΟ Αγρινίου έσβησαν τα φετινά όνειρα για την Γ’ εθνική κατηγορία. Παρά τις αναμφισβήτητες ικανότητες και το πλούσιο βιογραφικό της τεχνικής ηγεσίας, το δυνατό roster και το απαραίτητο budget στο παθητικό της  ομάδας  καταγράφονται  ως σήμερα πέντε ήττες και ένας μηδενισμός , ενώ οι νίκες στον Αστακό, η εντός έδρας με τον ΑΓΣΙ και εκείνη στην Πρέβεζα με τη Νικόπολη κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και στα τελευταία δευτερόλεπτα.  Για τον ΑΓΣΙ η νίκη στο αυριανό παιχνίδι είναι μονόδρομος αν θέλει να βρεθεί στον τελικό. Η ομάδα του Τσουκανέλη έχει καλύτερα στατιστικά σε επίθεση και άμυνα , αλλά σε τέτοιες αναμετρήσεις εκείνο που μετράει είναι το πάθος για τη νίκη και το καθαρό μυαλό να την πετύχεις. Δυνατά χαρτιά για τη Βόνιτσα οι ψηλοί Μακρόπουλος , Θειακός και Ζαχαράκης και βέβαια στην περιφέρεια ο Παπαδόπουλος. Το παιχνίδι θ’ αρχίσει στις 16.00 με διαιτητές τους Ζιώγα και Νικολό.

Οι παίδες , στον Γ’ προημιτελικό του πρωταθλήματος , αντιμετωπίζουν στα Γιάννενα  τον ΑΟ Αμφιλοχίας , δηλαδή τον 4ο στο βαθμολογικό πίνακα του Νότιου ομίλου παίδων.  Οι τελευταίες εμφανίσεις της παιδικής ομάδας προβληματίζουν αφού πλεονεκτήματα όπως η έδρα ή η πρώτη θέση στη βαθμολογία δεν αξιοποιήθηκαν. Οι σημαντικές απουσίες είναι μια δικαιολογία αλλά αφού ο επικείμενος αγώνας  είναι νοκ-άουτ δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλοθι και επιπολαιότητες . Τα χρονικά περιθώρια επιβάλλουν η  παιδική ομάδα να βρει τον εαυτό της και να δείξει τις πραγματικές δυνατότητές της.  Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 14.00 με διαιτητές τους Λεοντάρη , Λαζανά και Ντάγκα.
Χωρίς κόπο τα ΜΙΝΙ κερδίζουν τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με την Ακαδημία ΠΑΟ . Η Ακαδημία έχει παραιτηθεί από την 3η αγωνιστική και έτσι οι παίχτες του Χρήστου Μπέγκα δεν θα χρειαστεί να ιδρώσουν για το ροζ φύλλο.  Έχουν προκριθεί επίσης και μαθηματικά στην επόμενη φάση καταλαμβάνοντας την 1η θέση του πίνακα με τον  ΠΑΣ Γιάννενα να ακολουθεί.  
Τα Γιάνενα BC αγωνίζονται στο Αίγιο με αντίπαλο τον Κεραυνό την Κυριακή στις 17.00 .
Καλή επιτυχία στις ομάδες μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: