Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή όπου αγωνίζεται εκτός έδρας με τους Τιτάνες Παλαμά στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση καθώς οι Τιτάνες παρουσιάζονται σε καλή κατάσταση μετά την εκτός έδρας νίκη της περασμένης εβδομάδας στο Φοίνικα Λάρισας, ενώ παραδοσιακά η έδρα τους χαρακτηρίζεται από τις πιο δύσκολες του ομίλου. Το γήπεδο τους γεμίζει και ο κόσμος είναι αρκετά εκδηλωτικός, δημιουργώντας μία καυτή ατμόσφαιρα.

Η ομάδα μας από την άλλη αναμένεται να ταξιδέψει στον Παλαμά χωρίς άγχος και με ανεβασμένο ηθικό μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, επιζητώντας την τρίτη νίκη που θα την ανεβάσει ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία.

Απών και από τον αγώνα και μάλλον για όλη την φετινή χρονιά θα είναι ο άτυχος Δημήτρης Φυραρίδης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και διαιτητές του θα είναι οι Παπαγεωργίου-Δαμίγος.

Το πλήρες πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον όμιλο μας :

Αετός Κιλκίς - Φοίνιξ Λάρισας
Βυζαντινός - Αργοναύτης
Ηρακλής Κοζάνης - Πρωτέας Γρεβενων
Τιτάνες Παλαμά – Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων
Αστέρας Λάρισας - Άργος Ορεστικό
ΦΟ Αριδαίας - Διόσκουροι Κοζανης

Συνέχεια αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα Μίνι 2000 που αγωνίζεται στο ΕΑΝΚΙ αύριο Σάββατο στις 12:15 εναντίον του Κερκυραικού. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ. Η ομάδα παρά τα γνωστά προβλήματα του γηπεδικού χώρου, αφού στην πόλη μας όταν βρέχει όλα τα κλειστά της πόλης είναι γλιστερά, είναι έτοιμη να κερδίσει και να περάσει στην επόμενη φάση όπου θα αγωνιστεί σε ουδέτερο γήπεδο εναντίον του νικητή Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ – Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντάγκας και Κούκρας.

Τέλος τα δύο παιδικά μας θα αγωνίζονται μαζί την Κυριακή στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου. Οι στόχοι μέχρι στιγμής έχουν επιτευχθεί και για τις δύο ομάδες, διαφορετικοί βέβαια για την κάθε ομάδα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και διαιτητές του οι Κοσμάς – Σεπετάς + Βαλεντίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: