Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Εφηβικό: Αμφιλοχία - ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 66-59



Ήττα – αποκλεισμός από την επόμενη φάση του εφηβικού πρωταθλήματος για την ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων την Κυριακή στην Αμφιλοχία από την τοπική ομάδα.
Η για 4 χρόνια Πρωταθλήτρια ομάδα του συλλόγου, τις 3 φορές από τις οποίες προχώρησε μέχρι την τελική εξάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βρέθηκε εκτός επόμενης φάσης μετά την ήττα στην Αμφιλοχία, αφού αναγκάστηκε να ταξιδέψει και μέσα σε 14 ώρες να αγωνιστεί για δεύτερη φορά, εκτός έδρας μάλιστα, και με απουσίες, αφού κρίθηκε αναγκαίο 2 βασικά στελέχη της ομάδας να ενισχύσουν την ανδρική, η οποία στις 6 το απόγευμα έδινε αγώνα καθοριστικής σημασίας για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων:
1) Συγχαίρει την αξιόμαχη ομάδα της Αμφιλοχία για την δίκαιη νίκη της.
2) Αναγνωρίζει τις ευθύνες που τις αναλογούν για την κακή διαχείριση της κατάστασης και ζητάει συγνώμη από τους αθλητές και τους γονείς της ομάδας.
3) Η κατά γενική ομολογία καλύτερη ομάδα της Ένωσης, επί τουλάχιστον μία πενταετία, στα μικρά αγωνιστικά τμήματα, θα πρέπει να τυγχάνει τις ίδιας αντιμετώπισής με οποιαδήποτε ομάδα της ένωσης…
 

ΑΓΣΙ (Κουβάτσης- Ηλιάδης): Τσακανίκας 3 (1), Μπέλλος 4, Χαρίσης , Καραμπίνης 5 (1), Ψαρράς, Χερουβήμ 7 (1), Σκρίμπας 9 (3), Αλεξίου, Θειακός 19, Βαρδάκης 3 (1), Μπαρμπαρούσης 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια: