Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Το Σάββατο ο τελικός των ΜΙΝΙ98.



Με τη συμμετοχή των ΜΙΝΙ98 στον ΤΕΛΙΚΟ του τουρνουά ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος μπάσκετ του ΑΓΣ Ιωαννίνων για το 2012.
Ο τελικός θα γίνει στο κλειστό της Άρτας , το Σάββατο  12 Μαΐου στις 6 το απόγευμα με τους  «μικρούς» του ΑΓΣΙ να αντιμετωπίζουν την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Αγρινίου. Οι δύο ομάδες έφτασαν ως εδώ αήττητες , με τον ΑΓΣΙ να έχει δώσει 9 αγώνες και τον ΑΟ Αγρινίου να συγκεντρώνει 11 ροζ φύλλα αγώνα.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της ομάδας του Αγρινίου ήταν :
ΑΟ Αγρινίου – Πήγασος                  58-49 και 69-59
ΑΟ Αγρινίου – Παναιτωλικός ΓΦΣ 65-55 και 67-52
ΑΟ Αγρινίου – Αργοναύτες             82-27 και 78-16
ΑΟ Αγρινίου – ΓΕ Αγρινίου              93-23 και 74-41
Στη Β’ φάση , στην έδρα του , ο ΑΟ Αγρινίου κέρδισε τον ΠΑΣ Ναυπάκτου (73-54). Στα προημιτελικά , στο ουδέτερο κλειστό της Αμφιλοχίας , επιβλήθηκε του ΑΤΛΑ Πρέβεζας (41-60). Στους ημιτελικούς , στην Άρτα , τα ΜΙΝΙ του Αγρινίου ήταν οι νικητές της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Νικόπολη ( 60 – 54 ).
Οι Γιάννης Παπαθανασόπουλος , Βασίλης Σταθόπουλος και Γιάννης Καλαιτζίδης  είναι αυτοί που συνήθως ξεχωρίζουν για την απόδοσή τους από την ομάδα του Αγρινίου.
Τα ΜΙΝΙ 98 του ΑΓΣ Ιωαννίνων είναι οι περσινοί πρωταθλητές στο αντίστοιχο ηλικιακό τουρνουά που είχε γίνει στην Παραμυθιά. Πρόκειται για μια ομάδα που με την ποιότητά της , την αγωνιστική της κατάσταση αλλά και τις εμφανίσεις της δείχνει ότι θα πρωταγωνιστεί και στα επόμενα χρόνια στα πρωταθλήματα υποδομών της Ένωσης. Ο τελικός πάντως επιβάλλει χαμηλούς τόνους , καθαρό μυαλό , ομαδικότητα και συγκέντρωση στον αγώνα ώστε το κύπελλο να φτάσει στα Γιάννενα.  
Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κύριοι Μίγδος και Γεροδήμος.
Ύστερα από τις μεγάλες φετινές διακρίσεις της εφηβικής μας ομάδας που έπαιξε στην Καβάλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και τους παίδες που ταξίδεψαν στο Άργος ήρθε η σειρά των ΜΙΝΙ 98 να σηκώσουν την κούπα. Τους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πωσ λενε τον τζουβαρα στο μικρο του ονομα;;;;;; ειναι πλειμεκερ και εχει το νουμερο 13

Ανώνυμος είπε...

Κωστα φιλε μου τον λενε